Kylie Minogue a petrecut dansând pe mese

kylie.jpgKylie Minogue şi petrecerile nebune au părut întotdeuna ca două linii paralele. Diva australiană nu a ieşit în evidenţă ca o petrecăreaţă dezlănţuită, dar se pare că niciodată nu este prea târziu pentru ca această latură a personalităţii să iasă la suprafaţă.

După decernarea Premiilor Muzicale Britanice, cântăreaţa s-a distrat cum poate nu a mai făcut-o niciodată. Câştigătoare la categoria cea mai bună interpretă internaţională, solista în vârstă de 39 de ani şi-a sărbătorit victoria printr-un dans fierbinte pe masă. „Kylie părea mai mult decât încântată şi ai fi zis că e în propria ei lume micuţă. A fost pusă o piesă de-ale ei şi atunci a sărit pe o masă şi a început să danseze şi să cânte. Era foarte fericită, iar oamenii din jurul ei se uitau miraţi la ea”, a povestit un martor.

Vedeta a petrecut în camera dedicată VIP-urilor, alături de 30 de apropiaţi, printre care s-au numărat Natalie Imbruglia, Camilla Fayed şi Mika. „Când Natalie şi-a făcut apariţia, Kylie a început să sară în sus de bucurie, ca un căţeluş fericit. A fost ciudat să o vezi aşa, pentru că ea este mereu foarte atentă ce impresie lasă. Părea foarte apropiată de Natalie şi au fost prinse de câteva ori în discuţii intense. Au dansat împreună şi au făcut poze”, a mărturisit o sursă. La aceeaşi petrecere, Minogue a afişat un nou inel cu diamante, lăsând astfel loc speculaţiilor că şi-a găsit jumătatea.

Antena 3

Adauga un comentariu

*