Kate Moss renunţă la alcool. Vrea copil!

kate.jpgA fost acuzată de toată lumea că este mult prea slabă şi că promovează un stil de viaţă bolnăvicios. Dragostea pentru petreceri, alcool sau droguri a trecut-o pe Kate Moss pe lista neagră a vedetelor internaţionale. Vedeta în vârstă de 34 de ani se pare însă că este pregătită să dezbrace hainele de petrecăreaţă problematică.

Kate Moss a luat măsuri drastice cu privire la dieta sa, încearcă din răsputeri să se lase de ţigări, cafea şi alcool, totul din dorinţa de a deveni încă o dată mamă. „A început să îşi ia în serios dieta şi starea de sănătate. Ia vitamine şi regimul ei se bazează pe spanac şi legume”, a povestit un apropiat al modelului britanic.

După despărţirea de solistul trupei The Babyshambles, Pete Doherty, Moss şi-a găsit alinarea în braţele lui Jamie Hince, membru şi el al unei formaţii rock. Deşi nu li s-au dat foarte multe şanse, zvonindu-se mai tot timpul că certurile dintre ei sunt constante, se pare că Moss şi noul iubit au vorbit deja despre posibilitatea de a deveni părinţi.

„Kate este disperată să aibă încă un copil. Urmează cu stricteţe aceeaşi dietă pe care Gwyneth Paltrow o respectă. Este dieta doctorului Nish Joshi”, a comentat un apropiat. Vedeta este deja mamă a unei fetiţe în vârstă de cinci ani, Lila Grace Moss, rezultatul dragostei dintre ea şi editorul Jefferson Winston Hack.

Antena 3

Adauga un comentariu

*