Sa va fie rusine!

Redactarea documentului prin care, atentie!, la Inaltea Curte de Casatie si Justitie este reprezentata atat Primaria Bacau, dar si Consiliul Local, scoate la iveala mai multe aspecte. In primul rand nivelul extrem de slab al Departamentului Juridic al Primariei, lucru evidentiat si de numeroaselele procese pierdute cu brio in ultimii ani de institutia numarul unu a orasului.
In al doilea rand, cel sau cei ce si-au pus semnatura pe document in lipsa primarului este un incompetent atat in materie juridica, dar si administrativa. Din unele verificari se pare ca e vorba de directorul Constantin Geosanu si/sau secretarul Ovidiu Popovici.

Nu in ultimul rand, o insiruire de nume care nu mai are rost sa consume cerneala tipografica este edificatoare pentru cei care conduc acum destinele bacaului. Este indmisibil ca un intreg Consiliu Local sa nu se autosesizeze la astfel de greseli grave care lezeaza imaginea si interesele Bacaului.

Cu exceptiile de rigoare pentru cativa alesi care,totusi, nu fac parte din aceasta categorie, celorlalti SA LE FIE RUSINE! Si daca ar avea un dram de onoare, DEMISIA ar fi o solutie tardiva pentru cei care au dat OK celui mai penibil document cu valoare juridica poate chiar din intreaga existenta a Primariei Bacau.
c

Adauga un comentariu

*