Mardare – candidatul calm inaintea nebuniei electorale

mardare.jpgPresedintele executiv al PSD Bacau, Gabriel Vlase, impreuna cu vicepresedintele Dragos Benea, au venit in fata presei pentru a-l prezenta pe candidatul social-democrat la Primaria Bacau, senatorul Radu Catalin Mardare.

Biroul Executiv Judetean al PSD Bacau a decis, in ultima sa sedinta, sa-l nominalizeze pe senatorul Radu Catalin Mardare ca viitor candidat al partidului pentru functia de primar al municipiului resedinta de judet. Primarii, consilierii judeteni si locali, parlamentarii social-democrati l-au votat in unanimitate pe Mardare, existand si alte candidaturi. Intr-o conferinta de presa sustinuta dupa sedinta Biroului, secretarul executiv al PSD Bacau, deputatul Gabriel Vlase, a precizat ca „domnul Mardare este candidatul nostru oficial si partidul are un singur candidat, confirmat prin vot, indiferent de orgoliile si frustrarile unora”. Vlase a tinut sa sublinieze ca PSD va actiona in judetul Bacau unitar, fiind decis sa obtina o victorie clara, cel putin la alegerile locale.

„Am castigat toate campaniile electorale din judetul Bacau. Le vom castiga si pe cele din 2008.”
Gabriel Vlase – presedinte executiv al PSD Bacau

Cat despre listele pentru primariile din judet, Consiliul Judetean si consiliile locale, acestea nu au fost finalizate in totalitate, urmatoarele doua saptamani. „Pentru Primariile din judet avem candidaturi valoroase, pe care le vom analiza pe fiecare in parte. 80 la suta dintre candidatii pentru primarii vor fi cunoscuti la inceputul lunii martie. La consilierii pentru Consiliul Local Bacau avem o lista ordonata alfabetic. Pentru Consiliul Judetean, foarte probabil, 70 la suta dintre actualii consilieri se vor regasi pe locuri eligibile, dar in consiliile locale vom veni cu figuri noi”, a declarat presedintele executiv Gabriel Vlase.

„Sunt binecunoscut de bacauani, si eu ii cunosc si le stiu problemele. Mi-am petrecut viata doar in Bacau, in afara studentiei si a stagiului militar.”
Radu Catalin Mardare – candidat PSD la Primaria Bacau

„Nu ma intereseaza o batalie care sa faca deliciul presei”

Candidatul social-democrat a afisat un optimism bine temperat inaintea bataliei electorale, aratandu-se preocupat mai degraba de modalitatile in care va convinge electoratul de viabilitatea programelor sale decat de confruntarea cu alti candidati. „Chiar nu ma intereseaza o batalie care sa faca deliciul presei, dar care sa nu aduca nimic pentru bacauani. Prefer sa-i las pe altii sa arunce cu mizerii. Pe mine ma preocupa proiectele europene care sa aduca bani europeni, atragerea de fonduri guvernamentale pentru obeictive importante, cum ar fi soseaua de centura. Acestea sunt importante, nu sa strigam si sa injuram”, a declarat Mardare.

„Campania electorala va purta amprenta mea personala. Nu vor fi excese de niciun fel. Vor exista doar argumente si exemplificari ale intentiilor mele.
Radu Catalin Mardare – candidat PSD la Primaria Bacau

„Sustinem in totalitate votul uninominal. Avem oameni capabili sa invinga orice contracandidat intr-o competitie cinstita si argumentata.”
Dragos Benea – vicepresedinte PSD Bacau

Fara candidaturi in doua campanii

„In PSD nu se merge la doua sau mai multe capete! Cine se afla pe listele pentru consiliile locale, pe lista consiliului judetean sau candideaza pentru postul de primar trebuie sa stie ca este unica sa optiune in acest an electoral. Niciunul dintre cei care intra in competitia alegerilor locale nu va fi candidat pentru Parlament. Este un alt profil pentru legislativul local fata de legislativul national si noi, social-democratii, tinem cont de aceste diferente. In PSD nu este ca la loz in plic: n-ai castigat, mai tragi o data la toamna, poate iese. Este o responsabilitate pe care ne-o asumam.”, a tinut sa puncteze deputatul Gabriel Vlase, presedintele executiv al PSD Bacau.

CV de tehnocrat

Studii:
Institutul Politehnic Bucuresti, Facultatea de Electrotehnica Рingineri zi, absolvita ̨n 1983
Specializari si cursuri postuniversitare:
Chestiuni economice fundamentale, decembrie 1992, GTZ-Germania, Bucuresti
Evaluarea afacerilor, martie 1993, COOPERS&LYBRAND
Tehnici de negociere, mai 1993, VOCA-USA, Bucuresti Contabilitate, septembrie-decembrie 1993 CONTEXPERT, Bacau
Decizional în investitii si managementul proiectelor, mai 1994, BIRD, Viena
Fonduri mutuale, Olanda
Curs de management „De la economia planificata la managementul dinamic” octombrie 1994, Management Centrum NCW-Federatia Patronala Crestina din Olanda
Stagiu practic de management la firma de consultanta Management High-Tech Projects BV, martie 1995, Olanda Fonduri de capital de risc si fonduri mutuale Рstagii de pregatire ̨n Republica Ceha si ̨n Olanda
Curs de pregatire pentru agenti de valori mobiliare iulie 1997, Agentia Nationala a Societatilor de Valori Mobiliare
Activitate Profesionala
Martie 1997-12 ianuarie 2001- {ef Serviciu Analiza-Strategie, Piete Reglementate la Societatea de Investitii Financiare Moldova.
Octombrie 1992 – martie 1997- {ef Serviciu Strategie al Fondul Proprietatii Private II Moldova.
1983 – martie 1992, ÃŽntreprinderea de Masini-Unelte Bacau
Alte activitati:
Din 1994 pana în 2001 – reprezentant pentru regiunea Moldovei al organizatiei guvernamentale olandeze „Programul Olandez de Cooperare Manageriala”
Aprilie-septembrie 1992 – colaborare cu trustul Orfelinat Ungureni, organizatie de caritate din Marea Britanie
Aprilie-septembrie 1992 – colaborare cu Trustul Orfelinat Ungureni, organizatie de caritate din Marea Britanie
Activitate politica
Ianuarie 2001- decembrie 2004 – Prefect al judetului Bacau;
Presedinte al Organizatiei Municipale PSD Bacau din 2005

Comentarii

  1. Dom& Vlase poate sa ne spuna cine a votat? Sau macar cand au avut loc aceste confirmari prin vot? Ale cui voturi? DA NE „LESI” ABURITORULE?

Adauga un comentariu

*