Adrian Năstase ales preşedinte al Consiliului Naţional al PSD

an.jpgAdrian Năstase a fost ales, vineri, preşedinte al Consiliului Naţional al Partidului Social Democrat, cu 418 voturi, în timp ce contracandidatul său, Dan Mircea Popescu, a obţinut 202 voturi, a anunţat preşedintele comisiei de numărare a voturilor.

Noul preşedinte al Consiliului Naţional al PSD le-a mulţumit vineri colegilor săi pentru votul acordat şi s-a arătat impresionat de căldura cu care a fost întâmpinat de aceştia pe tot parcursul reuniunii.

„Voi face un efort special pentru ca, ceea ce poate fi doar o muncă de echipă în campania electorală, să se desfăşoare fără fisuri. Probabil că există din urmă unele cicatrici. Sunt convins că, dacă vom fi înÅ£elepÅ£i, ele nu se vor redeschide niciodată. Rănile vor rămâne undeva în trecutul nostru destul de zbuciumat”, a spus Năstase.

El a precizat că a stabilit cu Mircea Geoană ÅŸi cu ceilalÅ£i colegi că va exista o departajare foarte exactă a atribuÅ£iilor, astfel încât să nu existe riscul de suprapuneri, „ceea ce poate că în trecut a mai creat tensiuni”.

„ÃŽn opoziÅ£ie, fiecare an se numără dublu, de aceea vreau să aveÅ£i încredere că vreau să dialogăm. ContaÅ£i pe mine!”, a conchis Adrian Năstase..

Între documentele adoptate de Consiliul Naţional se numără şi Rezoluţia privind ieşirea din blocajul politic şi constituţional, document în care se arată că alegerile anticipate, în baza votului uninominal, reprezintă o soluţie democratică şi raţională pentru ieşirea din criza politică.

Comentarii

  1. COMUNISTUL a zis:

    P.S.D-ULE NU STII CAT DE MIC INCEPI SA FII.
    BAIETI VA DUCETI CARE 10 LA SUTA IMEDIAT.
    BA DA ESTE O LEGE A FIRII LA ROMANI!!!!!!!
    DACA ASTIA NE-AU INDOCTRINAT CU D.N.A PE
    FONDUL MATUSII TAMARA,3 ANI,VOI CREDETI CA NASTASE
    CARE ZIC CA ESTE UN BUN INTELECTUAL, MAI ARE CREDIBILITATE??????? DAR DACA DE FAPT CEI MARI
    CARE L-AU DORIT VOR SA DEVALIZEZE PSD-UL ???
    ASTA N-ATI LUAT IN CALCUL. BAI BAIETI CAND SE NASTE UN DUSMAN POLITIC,ALA SI DACA-L UNGI CU AUR TOT TE PRAJESTE………….

Adauga un comentariu

*