Răzbunare! Cecilia Sarkozy îşi zoreşte planurile de căsătorie

Cecilia Sarkozy, fosta soţie a preşedintelui francez, Nicolas Sarkozy, se pregăteşte de propria căsătorie, după ce liderul politic şi-a unit recent destinul cu cel al Carlei Bruni, propulsată astfel la rang de Primă Doamnă.

Presa franceză scrie că Cecilia Sarkozy s-a simţit umilită de faptul că fostul ei soţ s-a căsătorit cu noua sa iubită, la doar trei luni de la divorţ.

În acest context, ea a decis să se răzbune şi să se căsătorească la rândul său, în cursul lunii viitoare, cu milionarul Richard Attias, cu care a avut o aventură în timpul căsniciei cu actualul şef al ţării.

‘S-a simÅ£it umilită de faptul că Sarkozy a luat-o de soÅ£ie pe Carla Bruni. Căsătoria sa fusese plănuită pentru vară, însă acum doreÅŸte ca ea să aibă loc cât mai devreme’, a declarat un insider, pentru ziarul Le Figaro.

Legătura amoroasă între Carla Bruni (40 de ani) ÅŸi preÅŸedintele francez a dus la o serie de comparaÅ£ii ‘dure’ între aceasta ÅŸi fosta soÅ£ie (50 de ani). Recent, Cecilia Sarkozy a câştigat un proces împotriva unei reviste care comparase fizicul ei cu cel al Carlei Bruni, evident în favoarea celei din urmă.

Noua Primă Doamnă nu este însă doar frumoasă, ci ÅŸi bogată. Se estimează că este de 10 ori mai avută decât soÅ£ul ei – fapt ce a influenÅ£at probabil cuplul să semneze un contract prenupÅ£ial.ROMPRES

Adauga un comentariu

*