Tocurile fac mai bun sexul !

sss.jpgFemeile care pana acum se plangeau de dureri crunte de picioare dupa o zi intreaga in care purtau pantofi cu tocuri cui au un motiv foarte bun sa nu-si schimbe obiceiul vestimentar. Un studiu efectuat de mai multi medici urologi a indicat faptul ca muschii pelvieni se tonifica datorita efortului de a merge pe tocuri, iar senzatiile de placere sunt de zeci de ori mai puternice.

Conform studiului publicat de cotidianul The Daily Mail, barbatii considera ca o femeie e mult mai sexy cand poarta pantofi cu toc de peste 7 centimetri. De cealalta parte, femeile au fost foarte incantate sa afle ca, stand zilnic peste 5 ore pe tocuri, muschii din zona pelviana se tonifica, devin mai elastici si “lucreaza” in acelasi timp muschii placerii (pubococcigieni), care intensifica astfel orgasmul.

Exercitiu perfect pentru femeile care au nascut

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, femeile sunt sfatuite sa poarte pantofi cu tocuri intre 7 si 12 centimetri. Mai mult, cele care tocmai au nascut si-ar putea tonifia corpul daca vor purta pantofii cu toc inalt. Conform The Daily Mail, cele mai mari vanzari la ora actuala le are designerul de lux Manolo Blahnik, considerat “zeul” pantofilor cu tocuri cui uriase.

libertatea

Adauga un comentariu

*