PSD organizează Consiliul Naţional pe 22 februarie

Consiliul Naţional(CN) al PSD va avea loc pe data de 22 februarie şi va fi precedat de un Comitet Executiv pe data de 21 februarie, a anunţat astăzi liderul social-democrat, Mircea Geoană, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional.

În cadrul CN vor avea loc alegeri pentru funcţia de preşedinte a CN, precum şi pentru cea de trezorier.

Deşi până acum s-au făcut multe speculaţii potrivit cărora Adrian Năstase ar putea fi numit preşedintele CN, Geoană a declarat că toţi membrii din BPN au fost deacord pentru ca actualul preşedinte interimar al CN să fie reales în funcţie, dar susţine că vor avea loc, totuşi, alegeri.

„Membrii BPN ÅŸi-au exprimat aprecierea faţă de activitatea din ultimii trei ani a preÅŸedintelui CN, Dan Mircea Popescu, ÅŸi faţă întreaga sa activitate în cadrul partidului încă de la înfiinÅ£are. Opinia care s-a degajat a fost pentru reconfirmarea lui Dan Mircea Popescu înfuncÅ£ia de preÅŸedinte a CN”, a declarat Mircea Geoană.

Conform lui Geoană, Adrian Năstase nu va fi lăsat pe dinafară, întrucât experienţa pe care o are, atât el cât şi ceilalţi membri din partid, va fi utilă pentru atingerea obiectivelor politice: câştigarea alegerilor locale şi a celor prezidenţiale.

Adauga un comentariu

*