Miley Cyrus, pe primul loc în box-office-ul nord-american

Filmul 3-D ‘Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Tour’ s-a impus pe prima poziÅ£ie a box-office-ului nord-american week-end-ul trecut, relatează Associated Press, recepÅ£ionată de Rompres.

Acest film despre recentul turneu al lui Miley Cyrus (Hannah Montana) a reprezentat cel mai impresionant debut din toate timpurile în week-end-ul ‘Super Bowl’, obÅ£inând încasări de 29 de milioane de dolari. Ca urmare a acestui succes, Disney, care intenÅ£iona să difuzeze filmul în cinematografe doar o săptămână, a decis să-l păstreze până când îşi va termina cursa.

Locul al doilea a fost ocupat de ‘The Eye’, un remake după un horror celebru realizat în Hong Kong – ‘Jian Gui’, cu Jessica Alba, care a adunat în primele trei zile de la lansare 13 milioane de dolari.

’27 Dresses’ se menÅ£ine pe poziÅ£ia ocupată săptămâna trecută, cu încasări de 8,4 milioane de dolari, urmată de o altă comedie, ‘Juno’, despre o adolescentă însărcinată (7,4 milioane), care în nouă săptămâni a adunat 110 de milioane de dolari.

Numărul unu de săptămâna trecută, parodia ‘Meet the Spartans’ a căzut pe locul al cincilea (7,12 milioane), urmată de ‘Rambo’ (7 milioane).

Locurile următoare sunt ocupate de comedia ‘The Bucket List’, cu Jack Nicholson ÅŸi Morgan Freeman (6,8 milioane), ‘Untraceable’ (5,4 milioane), filmul de anticipaÅ£ie ‘Cloverfield’ (4,9 milioane) ÅŸi ‘There Will Be Blood’, cu 8 nominalizări la premiile Oscar, care a adunat 4,7 milioane de dolari.ROMPRES

Adauga un comentariu

*