Cannabis descoperit într-un BMW

Poliţiştii vrânceni au descoperit într-o maşină implicată într-un accident rutier câteva grame de cannabis, informează corespondentul AMOS News.

Un BMW care aparţine unui brăilean a fost implicat într-un accident de circulaţie la sfârşitul săptămânii trecute, la ieşirea din comuna vrânceană Măicăneşti. Sosiţi la faţa locului, poliţiştii au găsit în maşină un tub care putea fi folosit la consumul de cannabis şi aproximativ 40 de grame de droguri.

„Într-adevăr a fost găsită o substanţă care poate fi cannabis însă am trimis probe la laboratorul din Bucureşti pentru a stabili cu exactitate dacă este vorba despre acest drog. Vom demara cercetările după ce victimele care au supravieţuit accidentului îşi vor reveni“, a precizat comisarul şef Ionel Pasquale, din cadrul BCCOA Galaţi.

În urma accidentului de la Măicăneşti, un tânăr din Brăila a decedat pe loc, în timp ce tânăra care se afla la volan, o vrânceancă de 26 de ani, şi pasagerul de pe bancheta din spate, un gălăţean de 26 de ani, au suferit răni uşoare, fiind transportaţi la spital. În urma anchetei preliminare s-a stabilit că tânăra aflată la volanul BMW-ului nu deţinea permis de conducere.

Adauga un comentariu

*