Vreau maneaua imn national!

Da, da, chiar asa! Pai cum altfel, cand presedintele tarii isi scuza badarania rasista prin analogie cu zbiretele pseudomuzicale ale unui manelist. Nu mai conteaza nici ca destinatarul barbarei lalaituri este fostul prieten de sprit al lui Basescu, cruciatul cioban Becali.

Nu mai conteaza nici chiar ca demascarea presedintelui s-a produs in urma unui rapt public, pentru care 90 la suta dintre romani ar fi facut puscarie.

Conteaza doar ca alesul majoritatii (relative) a romanilor din decembrie 2004 se pune benevol in compania unui gurist pe a carui frunte mai cleioasa decat o hartie de muste s-au lipit euroi mai multi decat voturile pe care le va mai lua Basescu vreodata.

Tinand cont de actualele conditii din pitoreasca noastra tara, cred ca hit-ul „Oooooooooooooooooooff, viata mea!” ar fi reprezentativ pentru gandirea si simtirea romanilor anului 2008.

Ca tot s-au scumpit gazele (urmeaza mancarea si toate alea), medicamentele se aude ca nu vor mai fi, iar bani de pensii nu prea mai are statul decat pe vreo doi-trei ani. Care erai, ma, ala cu traitul bine?

Nelu BROSTEANU

Adauga un comentariu

*