CSS Onesti a inceput bine anul

Elevii de la Clubul Sportiv Scolar (CSS) Onesti, condus de directorul Mircea Agapi, au inregistrat cateva rezultate remarcabile in primele competitii din acest an. Mai intai, luptatorii onesteni au reusit sa castige o medalie de aur si 4 de bronz la memorialul “Marton Lorincz”, de la Corund (judetul Harghita), iar judoka de la CSS s-au remarcat la “Cupa Unirii”, de la Focsani, pentru juniori II, obtinand un loc II, 6 locuri III si doua locuri V.

De 8 ori pe primul loc

Tot “Cupa Unirii” s-a numit si competitia de judo desfasurata recent la Iasi, pentru categoriile U 11, U 13 si U 15, unde evolutia onestenilor a fost si mai buna. Sportivii de la CSS Onesti au obtinut 8 locuri I, 4 locuri II si 6 locuri III. Pe prima pozitie in clasament s-au situat Catalin Coman (categoria 42 de kilograme), Bogdan Mihaila (50 kg), Tiberiu Dumitrasc (plus 66 kg), Andreea Chitanu (36 kg), Denisa Botezatu (60 kg), George Lungu (27 kg), Adrian Parvu (50 kg) si Alina Bucioaca (26 kg). Ei au fost urmati de Danut Afloarei (34 kg), Alexandru Mutruc (38 kg), Vlad Vulpoiu (50 kg) si Andrei Afloarei (29 kg), care s-au clasat pe locul II, in timp ce pe a treia treapta a podiumului au urcat George Parauanu (27 kg), Silviu Ilies (30 kg), Adrian Gherghel (30 kg), Cosmin Melu (36 kg), Daniel Apistoaie (40 kg) si Andrei Adam (30 kg). “Rezultatele sunt promitatoare, dar urmeaza ca ele sa fie confirmate la competitiile urmatoare”, a apreciat profesorul-antrenor Gheorghe Iacob.

Duel intre Onesti si Bacau

La “Cupa Unirii” de la Iasi, lupta pentru podium s-a dat intre judoka de la CSS Onesti si cei de la Palatul Copiilor din Bacau, in detrimentul celorlalte cluburi sportive participante, cum ar fi cele din Roman si din Iasi. Acelasi duel, dintre onesteni si bacauani, s-a purtat si la faza pe judet a campionatului national de judo pentru categoria U 17, desfasurat in municipiul de pe Trotus. Pentru faza pe zona s-au calificat 15 judoka de la CSS Onesti si 13 de la SCM Bacau.

Primul succes la volei feminin

Un rezultat foarte bun a inregistrat si echipa de volei feminin de la CSS Onesti (junioare I), care a castigat primul turneu al sferturilor de finala, desfasurat la Iasi. CSS Onesti a invins echipele CSS Botosani (3 – 0), LPS Braila (3 – 0) si CSS Unirea-Penicilina Iasi (3 – 1), ocupand prima pozitie in clasament. Al doilea turneu din sferturi va avea loc la Onesti, la Colegiul Tehnic “Petru Poni”, in perioada 8 – 10 februarie, cand se vor stabili echipele calificate in semifinalele campionatului national, favorite fiind voleibalistele onestence, pregatite de antrenorul Laurentiu Popescu.

Florin TANASE

Comentarii

  1. Ilies Silviu a zis:

    Da…Am iesit pe locul 3 dar e mai bine decat nimic

Adauga un comentariu

*