ALEÅžII VOR 46 DE LIMUZINE NOI. PE BANI DIN BUGET

Alţi bani ies din buget pentru confortul deputaţilor. Peste un milion şi jumătate de euro ar trebui daţi pe 46 de limuzine noi, dorite de aleşi. Dacă Biroul Permanent aprobă, maşinile ar urma să fie folosite de şefii de la Cameră. Ceea ce înseamnă 1.700.000 de euro de la buget pentru limuzinele deputaţilor. Geloşi, probabil, pe maşinile colegilor din Senat, cumpărate la sfîrşitul anului trecut, deputaţii au cerut şi ei un parc auto nou.

Potrivit Direcţiei de Transporturi, actualele autoturisme deţinute de Camera Deputaţilor au depăşit cu mult durata de utilizare, unele maşini având peste 300.000 de kilometri la bord. Imediat s-a trecut la treabă, iar lista de cumpărături este impresionantă. Adică nu se limitează doar la cele 46 de limuzine noi.

Va mai fi achiziţionat şi un autobuz pentru transportul deputaţilor în delegaţii, două microbuze care să asigure transportul între aeroport şi Camera Deputaţilor şi, de asemenea, un număr de autoturisme care să-i deservească pe membrii Biroului Permanent, preşedinţii de comisii şi liderii de grup parlamentar.

Dacă fruntaşii de la Camera Deputaţilor vor avea sau nu limuzine noi, urmează să stabilească membrii Biroul Permanent. Şi e uşor de imaginat ce vor face, din moment ce chiar ei ar trebui să se plimbe cu noile maşini.

Adauga un comentariu

*