Strazile din Bacau arata ca dupa bombardament. Casuneanu – somat sa le repare

groapa.jpgIesite dupa doua luni de iarna bogata in zapada, cum n-a mai fost demult, strazile Bacaului arata ca dupa bombardament. Toata toamna si toata iarna, administratia Bacaului a trambitat pe toate canalele mass-media ca realizarile sale in materie de asfaltare nu s-au mai vazut in Bacau si nici n-o sa se vada asa de curand. Si a turnat pe strazile din municipiu cam un deget de asfalt grosime, de „calitate”, si ne-a promis ca acesta va rezista intemperiilor, iar in primavara vor vedea bacauanii cum arata strazile, ca noi!

Pana cand vine primavara mai este, dar daca mai da o zapada, nu stim ce se va alege din asfaltul primariei, daca acum arata in acest fel. Toate arterele principale ale orasului sunt sparte, arata ca niste cratere.

Conducatorii auto injura de mama focului, bucsele si pivotii masinilor incep sa scartie. Cu siguranta ca imediat ce timpul va permite, ca doar vin alegerile, nu? Romica va trece la o noua asfaltare pe banii nostri, ai bacauanilor, pentru a ne scoate din nou ochii!

Prost si de la capat

„Primarul municipiului Bacău, Romeo Stavarache, si reprezentantii SC PA&CO International SRL au inventariat în cursul saptamanii strazile pe care s-a turnat covor asfaltic subtire in 2006 si 2007 si care au fost afectate de fenomenul înghet-dezghet din aceasta iarna.

ÃŽntrucat, conform contractului, garantia lucrarilor la strazile pe care s-a turnat covor asfaltic subtire este de 2 ani, toate defectiunile aparute vor fi remediate de firma constructoare, pe propria cheltuiala. Strazile pe care au fost identificate mai multe defectiuni sub forma gropilor aparute in covorul asfaltic si care vor fi remediate sunt. Stefan cel Mare, Milcov, B-dul Mihai Viteazu, Vasile Alecsandri, Oituz, I.S.Sturza, George Bacovia si Narciselor.

ÃŽn mai mica masura au fost afectate strazile Constantin Ene, Razboieni, Bradului, N.Tituluscu, Garofitei si Bucegi. Refacerea carosabilului pe toate strazile aflate în garantie va începe imediat ce conditiile meteo vor permite acest lucru”, se spune intr-un comuincat de presa emis de Primaria municipiului Bacau.

gropi-in-asfalt-2.jpg gropi-in-asfalt-4.jpg

Bani topiti de… interese

gropi-in-asfalt-7.jpgAcest copmnunicat nu face altceva dect sa intareasca convingerea bacauanilor ca Primaria si PA&CO si-au batut joc de banii publici.

Termenul de gatie este de doi ani, dar n-au trecut nici sase luni, din care numai doua cu zapoada, si asfaltul arata jalnic.

Sa spunem ca PA&CO va reabilita strazile. De cate ori o va face in cei doi ani? Iar dupa ce va trece perioada de garantie, ce facem? Chemam pe altii sa ia alti bani?

Octavian MÃNDRILA

Adauga un comentariu

*