Rambo, bătut de spartani, la box-office-ul nord-american

rambo.jpgNeobositul Rambo, în continuare interpretat de Sylvester Stallone, a ratat de puÅ£in prima poziÅ£ie a box-office-ului nord-american week-end-ul trecut, fiind devansat de ‘Meet the Spartans’, o parodie a filmelor de succes din anul trecut, potrivit societăţii specializate Exhibitor Relations, relatează AFP.

‘Meet the Spartans’ a obÅ£inut în primul week-end de exploatare încasări de 18,7 milioane de dolari, în timp ce ”John Rambo’ a trebuit să se mulÅ£umească doar cu 18,15 milioane, potrivit unor cifre provizorii.

De data aceasta, Rambo, un veteran al războiului din Vietnam, pleacă în căutarea unor angajaţi umanitari dispăruţi în jungla din Myanmar.

‘Meet the spartans’ parodiază mai multe producÅ£ii ale anului trecut, printre care ‘300’, despre o bătălie dintre greci ÅŸi armata persană în secolul al V-lea a. Hr..

Cele două filme nou-lansate sunt urmate de comedia ’27 Dresses’, care a obÅ£inut 13,6 milioane în cea de-a doua săptămână pe marile ecrane.

Filmul de anticipaÅ£ie ‘Cloverfield’, pe primul loc săptămâna trecută, a căzut pe poziÅ£ia a patra, cu 12,7 milioane de dolari (40 de milioane în prima săptămână).

Locul al cincilea este ocupat de un film nou, ‘Untraceable’ (11,2 milioane), în faÅ£a comediei ‘Juno’ despre o adolescentă însărcinată (10,3 milioane), care în opt săptămâni a adunat 100 de milioane de dolari.

Locurile următoare sunt ocupate de comedia ‘The Bucket List’, cu Jack Nicholson ÅŸi Morgan Freeman (10,2 milioane), ‘There Will Be Blood’ (4,8 milioane), cu 8 nominalizări la premiile Oscar, ‘National Treasure: Book of Secrets’ (4,7
milioane) ÅŸi comedia ‘Mad Money’ (4,6 milioane), cu Diane Keaton, Katie Holmes ÅŸi Queen Latifah.ROMPRES

Adauga un comentariu

*