Un bărbat a câştigat un pariu, dar a intrat în comă

Pariul pus de un bihorean cu un prieten l-a „trimis” în comă la spital, după ce a picat de la etajul IV, transmite corespondentul AMOS News.

Aseară, aproape de miezul nopţii, poliţistii Secţiei 1 Poliţie din Timişoara au fost anunţaţi de către dispeceratul 112 că s-a aruncat o persoană de la etajul IV, căzând pe o maşină. Bărbatul care picase se numeşte Lucian Neaga, de 35 de ani, domiciliat în Oradea.

În momentul din care s-a aruncat victima, în respectivul apartament se mai aflau C. Ilie-Daniel, de 38 de ani din Oradea, şi H. Teodor, de 47 de ani, domiciliat în comuna Cheresig, jud. Bihor, colegi de serviciu cu victima. Amândoi erau în stare de ebrietate. Aceştia au declarat poliţiştilor că în urma unui pariu făcut de către victimă cu un alt coleg de serviciu, Lucian Neaga s-a urcat pe acoperişul mansardei, dar a alunecat şi a cazut pe un autoturism.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean, aflându-se în coma gradul III. În cauză se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului.

Adauga un comentariu

*