Sora poliţistului Cioacă cere custodia copilului

Anamaria Ene, sora poliţistului Cristian Cioacă, s-a adresat Direcţiei pentru protecţia Copilului Argeş în vederea luării în plasamanent a fiului poliţistului, transmite corespondentul AMOS News.

Femeia şi soţul ei au solicitat informaţii despre documentele care sunt necesare întocmirii dosarului de luare în plasament. Conducerea Direcţiei pentru protecţia Copilului Argeş a organizat azi o conferinţă de presă extraordinară în care au declarat că, în ceea ce-l priveşte pe minorul Matei Patrik Cioacă, competenţa decizională revine Direcţiei pentru Protecţia Copilului din Braşov.

„PărinÅ£ii copilului au domiciliul stabil în BraÅŸov motiv pentru care cei de la BraÅŸov trebuie să se ocupe. Noi am făcut o anchetă socială încă din septembrie la domiciliile din Albota ÅŸi Uda ale bunicilor paterni precum ÅŸi la domiciliul din PiteÅŸti unde am găsit condiÅ£ii foarte bune pentru creÅŸterea minorului. Noi opinăm că bunicii paterni sunt cei mai indicaÅ£i pentru a-l îngriji pe Patrik mai ales că din momentul în care copilul a împlinit 11 luni el a fost crescut cel puÅ£in o săptămână pe lună de către aceÅŸtia ÅŸi este foarte ataÅŸat de ei. ÃŽn tot acest timp, Cioacă ÅŸi-a vizitat copilul dând dovadă că-l preocupă soarta lui. Mai mult, precizăm că din punctul nostru de vedere instanÅ£a de judecată nu trebuie să intrvină în acest caz decât dacă vor fi mai multe părÅ£i care vor solicita custodia. Copilul va rămâne la bunicii din ArgeÅŸ până se va lua o decizie în ceea ce-l priveÅŸte”.

Comentarii

  1. cred ca anamaria are tot dreptul sa il ingrijeasca pe patric deoarece este sora lui cioaca si se vede ca il iubeste.parintii elodiei il vor doar din razbunare.stiu ca doar prin copil il pot rani pe cristian cioaca.nu lasati sa se intimple lucrul asta.

Adauga un comentariu

*