Paul Păcuraru citat pentru săptămâna viitoare la DNA

Ministrul Muncii, Paul Păcuraru, a declarat, vineri, că a fost citat pentru săptămâna viitoare la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

Paul Păcuraru a precizat că, după ce a citit referatul procurorului trimis preÅŸedintelui Băsescu pentru a solicita începerea urmăririi penale, a aflat că acuzaÅ£ia adusă este aceea de ‘acceptare tacită’.

‘Eu sunt acuzat că am acceptat tacit ÅŸi cuvântul are valoare de rigoare, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată. Din punctul meu de vedere este, în exclusivitate, un subiect politic care are o faptă zero ÅŸi un prejudiciu zero. Dă Domnul ca în România corupÅ£ia să aibă întotdeauna fapte zero ÅŸi prejudicii zero, adică niciun leu’, a afirmat Paul Păcuraru, prezent, vineri, la o conferinţă organizată de Transparency International România pe tema luptei împotriva corupÅ£iei.

Ministrul Muncii a arătat că a prezentat referatul procurorului şi alte materiale din dosar unui avocat şi altor oameni de specialitate, care, după ce le-au citit, i-au comunicat că nu ar exista nicio infracţiune de care să se facă vinovat.

‘Nu am fost eu vizat în mod special, s-a pescuit la întâmplare, respectiv cine poate cădea’, a subliniat Păcuraru, care a anunÅ£at că va face publice materialele. ROMPRES

Adauga un comentariu

*