Implicarea poliţiei din Italia în comunităţile româneşti

Modalităţile de implicare directă a poliţiei italiene în comunitatea de români din Alessandria, Italia pentru a preveni eventuale infracţiuni va fi prezentată presei româneşti astăzi, începând cu ora 10.30 de către domnul Pier Giuseppe Rossi, şeful zonei de siguranţă a acestui oraş, comandantul Corpului Poliţiei Municipale.

Aflat în România pentru a participa la Bilanţul Poliţiei Comunitare a Sectorului 2, comandantul Corpului Poliţiei Municipale din Italia va dezbate cu omologii români măsurile pe care le-au întreprins forţele de ordine din această ţară în problemele legate de comunitatea de români în contextul actual.

Astăzi, începând cu ora 10.30 la Palatul Parlamentului va avea loc prezentarea acţiunilor întreprinse de Poliţia Comunitară a Sectorului 2 în anul 2007 pe linia asigurării ordinii şi liniştii publice, precum şi a celorlalte misiuni specifice pe care aceasta le-a executat. La acest eveniment au fost invitaţi să participe parlamentari, membrii ai conducerii MIRA, precum şi primari şi directori ai poliţiilor comunitare din ţară.

Prezentarea Bilanţului va avea loc la Sala Nicolae Iorga, intrarea A 3, S 2 prin Bulevardul Naţiunile Unite.

Adauga un comentariu

*