Verificare la Focsani pentru judoka din Onesti

Reprezentantii Clubului Sportiv Scolar Onesti (director – Mircea Agapi) au participat la cunoscuta competitie de judo de la Focsani, “Cupa Unirii”, desfasurata pe 19 ianuarie si destinata juniorilor II, unde au obtinut rezultate remarcabile.

Vlad Lupica (la categoria 90 de kilograme) s-a clasat pe locul 2, in timp ce Catalin Coman (46 kg), Catalin Paduraru (50 kg), Cristian Pantaru (50 kg), George Rauta (66 kg), Constantin Lupica (plus 90 kg) si Gabriel Milea (63 kg) s-au situat pe a treia pozitie. Alti doi sportivi, Alexandru Olaru (60 kg) si Alexandru Bibica (60 kg), s-au clasat pe locul 5, calificabil la finala pe tara, in caz ca ar fi fost obtinut la intrecerile pe zona. “Unii sportivi, cum ar fi Cristian Pantaru si Vlad Lupica, au evoluat sub asteptarile noastre – a apreciat profesorul-antrenor Horia Chelu. Ceilalti s-au ridicat la nivelul confirmat de locurile obtinute in clasament, insa mai avem de pus la punct unele procedee tehnice. Competitia de la Focsani a fost una de verificare, dar foarte importanta, pentru ca participantii vor fi adversarii nostri de la zona si de la finala pe tara, carora am putut astfel sa le evaluam valoarea”.
La Focsani, au intrat in competitie 220 de judoka, dintre cei mai buni din Romania, proveniti din Turnu Severin, Pitesti, Ploiesti, Miercurea Ciuc, Bacau, Sibiu si din alte centre de judo din tara.

Florin TANASE

Adauga un comentariu

*