Poliţia nu a găsit droguri în locuinţa lui Heath Ledger

hh.jpgTeste efectuate pe o bancnotă de 20 de dolari găsită în apartamentul din Lower Manhattan în care a decedat actorul australian Heath Ledger nu au indicat prezenţa unor urme de droguri, a declarat un reprezentant al poliţiei din New York, Paul Browne, citat de CNN.

Bancnota a fost analizată pentru a se stabili dacă a fost folosită pentru prizarea unor droguri din cauza modului în care era îndoită, potrivit unui alt poliţist, Ray Kelly.

‘Nu au fost descoperite substanÅ£e interzise’ în locuinţă, a adăugat el, precizând totuÅŸi că în apartament au fost găsite medicamente eliberate pe bază de reÅ£etă, în cutiile lor, nu împrăştiate pe jos, aÅŸa cum se afirmase la început.

O primă autopsie efectuată miercuri a fost neconcludentă, iar stabilirea cauzei decesului va dura circa 10 – 14 zile, a anunÅ£at un purtător de cuvânt al medicului legist.

Totodată, noi detalii devin cunoscute în legătură cu momentele de dinaintea şi de după moartea actorului. Maseza care a descoperit cadavrul a sunat-o pe actriţa Mary-Kate Olsen, o prietenă a lui Ledger, de două ori înainte să sune la numărul de urgenţă 911, potrivit unei surse din cadrul poliţiei.

O menajeră, identificată ca fiind Teresa Solomon, a ajuns în apartamentul actorului marţi în jurul orei 12.30. Ea a intrat în dormitorul lui Ledger ca să schimbe un bec din baia alăturată în jurul orei 13.00 şi l-a văzut pe acesta în pat cu faţa în jos şi cu un cearşaf pe umeri, sforăind.

Maseza Diana Wolozin a ajuns în apartamentului actorului în jurul orei 14.45 pentru un masaj, iar după circa un sfert de oră, pentru că acesta nu a ieşit din dormitor, iar uşa era închisă, ea a intrat, l-a văzut întins pe pat şi a instalat o masă pentru masaj în apropiere.

Văzând că nu reuşeşte să-l trezească, ea a sunat-o pe Olsen în California, ştiind că aceasta era o prietenă a lui Ledger. Olsen i-a transmis că o să sune la o companie de securitate privată din New York. După încheierea conversaţiei, Wolozin a încercat să-l trezească din nou pe Ledger, iar apoi a sunat-o încă o dată pe Olsen pentru a-i spune că situaţia reprezintă în opinia ei o urgenţă şi că va suna la 911.

În apelul de urgenţă, efectuat la ora 15.26, Wolozin le-a spus autorităţilor că Ledger nu respiră. O ambulanţă a sosit şapte minute mai târziu, aproximativ în acelaşi timp cu echipa trimisă de Olsen.

ÃŽn pofida eforturilor medicilor de a-l resuscita, Ledger a fost declarat decedat la ora 15.36.

Un reprezentant al lui Ledger a declarat pentru CNN joi că actorul suferea de o gripă ÅŸi lua antibiotice prescrise de medici în timpul filmărilor recente pentru producÅ£ia ‘The Imaginarium of Doctor Parnassus’ la Londra.ROMPRES

Adauga un comentariu

*