Nominalizările la Premiile Zmeura de Aur

jb.jpgThriller-ul I Know Who Killed Me, în care cele două personaje principale sunt interpretate de Lindsay Lohan, se află în fruntea nominalizărilor la Premiile Zmeura de Aur, care ‘onorează’ cele mai proaste filme ÅŸi cei mai slabi actori din 2007.

ÃŽn film – nominalizat la nouă categorii – starleta joacă rolurile unor surori gemene conectate psihic, la fel ca ÅŸi Eddie Murphy, care interpretează trei personaje în Norbit (opt nominalizări), film ce s-a dorit a fi o comedie spumoasă.

La categoriile individuale, relatează Razzies.com, Murphy a stabilit un record, primind cinci nominalizări – cele mai multe înregistrate vreodată de un actor într-un singur an.

Printre nominalizaţi se mai află şi Adam Sandler, pentru rolul din I Now Pronounce You Chuck & Larry, în care acesta, împreună cu Kevin James (la rândul său nominalizat) joacă rolurile unor pompieri ce se prefac a fi homosexuali. Jessica Biel a fost luată şi ea în vizor, pentru rolul avocatei pe care îl interpretează în acelaşi film.

Cuba Gooding Jr. se numără la rându-i printre nominalizaţi, pentru rolurile din Daddy Day Camp şi Norbit, la fel ca şi Diane Keaton (Because I Said So), Jon Voight (Bratz) sau Jessica Alba (Awake)

La categoria ‘cel mai prost actor într-un rol principal’ mai sunt prezenÅ£i Nicolas Cage (Ghost Rider), Orlando Bloom (PiraÅ£ii din Caraibe) ÅŸi Jim Carrey (Number 23).

Premiile pentru cea de-a 28-a ediţie a ceremoniei Zmeura de Aur vor fi decernate la 23 februarie, la Magicopolis, Santa Monica.ROMPRES

Adauga un comentariu

*