Monica Columbeanu devine actriţă. La Hollywood

monica-columbeanu.jpgBietele hotare ale micii noastre ţări nu o mai încap de multă vreme, dar se pare că ÅŸi Europa e prea mică pentru talentul ei. AÅ£i ghicit, desigur, despre cine este vorba, că doar o valoare naÅ£ională avem ÅŸi noi, iar alÅ£ii vor cu orice preÅ£ să ne-o ia! Italienii ne-au separat temporar de celebra Moni, englezii cochetează ÅŸi ei cu diva, iar acum – păzea, fraÅ£ilor! – ditamai Unchiului Sam i-a picat cu tronc soÅ£ia lui Iri. America o vrea actriţă, a dezvăluit modelul pentru Ziarul.

Bine, deocamdată va juca într-o coproducţie internaţională, dar important este că doamna Columbeanu va pune piciorul în New-York nu pentru shopping, cum au făcut alte românce, ci pentru că acolo vor fi surprinse pe peliculă cadre esenţiale pentru consacrarea actoricească a româncei. „Am primit scenariul, iar ei mi-au zis sută la sută că rolul va fi al meu. Lucrurile au evoluat şi din alt punct de vedere. Ar fi mult prea frumos să mi se întâmple tot mie. Nu-mi vine să cred, sper să iasă. Rolul e unul mai micuţ, dar important e să-l primesc, în primul rând pentru cartea mea de vizită”, a precizat Cenuşăreasa noastră.

Filmările trebuie să înceapă în acest an, însă orgoliul naÅ£ional a sărit deja peste Irinel, până la nasul lui Moni. Un regizor român îi înfruntă pe cei de la Hollywood ÅŸi este deja în tratative cu stăpâna moÅŸiei de la Izvorani pentru a-i asigura debutul pe marele ecran. Deh, Cetatea Filmului e departe, iar Moni e cunoscută aici, în Å£ara lui Garcea. Åži tot aici îşi trăieÅŸte basmul, alături de prinÅ£ul ei cărunt. Care, din când în când, are grijă ca bruneta strămutată din Bacău să aibă parte de câte o surpriză. Doar se ÅŸtie că un contract bănos pe ici, pe colo, prin părÅ£ile esenÅ£iale vindecă de minune depresia pe care ar fi căpătat-o modelul dacă se mulÅ£umea să joace rolul simplei soÅ£ii de miliardar. AÅŸa, geniul lui Moni zburdă în voie. Rămâne de văzut dacă nu e prea rapid chiar ÅŸi pentru ea…(Antena 3)

Adauga un comentariu

*