Fane Spoitoru, Miron Cozma, in Bacau la nunta fetei lui Florin Camara

w.jpgZiarul Libertatea prezinta un eveniment monden care a avut loc la sfirsitul saptaminii trecute in Bacau. Chef de zile mari la Hotelul Decebal unde a avut loc nunta Lisei, fiica cunoscutului om de afaceri Florinel Camara (45 de ani). Printre cei 1.000 de invitati cu nume celebre s-au aflat si fostul lider al minerilor, Miron Cozma, dar si cunoscutul personaj al lumii interlope, Fane Spoitoru. Petrecaretii au dansat trei zile pe muzica multor artisti populari si manelisti.

Printre invitatii la cea mai tare nunta care a avut loc in ultima vreme in Bacau s-au aflat Miron Cozma, fratii Dumitru si Sergiu Sechelariu, fostul primar al Bacaului si, respectiv, fostul secretar de stat la Ministerul Transporturilor in Cabinetul Nastase, oamenii de afaceri Costel Casuneanu si Corneliu Iacobov, Adi Serban, primarul din Slanic Moldova, si Fane Spoitoru.

La un moment dat, mesele au fost montate chiar pe holul hotelului, pentru ca toti cei 1.000 de invitati sa aiba loc. Socrul mic, Florinel Camara, a inchiriat pentru participanti jumatate din Hotelul Decebal din centrul Bacaului, adica 50 de camere. Surse din interior ne-au spus ca organizarea nuntii a depasit suma de 80.000 de euro.

Fericitii miri au primit tablouri scumpe, vase de cristal, obiecte de arta, bijuterii si bani. Valoarea totala a darului depaseste 500.000 de euro. Nunta a inceput sambata seara, petrecaretii distrandu-se in Hotelul Decebal pana luni dupa-amiaza. Pe parcursul petrecerii, Cozma s-a intretinut cordial de mai multe ori cu Fane Spoitoru.

Ei au intretinut atmosfera

Muzica a fost asigurata de interpretii Irina Loghin, Gheorghe Gheorghiu, sotii Cornelia si Lupu Rednic, manelistii Florin Salam, Sorinel Copilul de Aur, Carmen Serban. Aceasta din urma a cantat doua ore incontinuu, fiind chemata
mereu pe scena.

integral in ziarul LIBERTATEA

Comentarii

  1. a fost cea mai tare nunta a anului 2008 , ceva de vis,am fost si eu acolo

  2. FAMILIA KAMARA II IUBESTE DUMNEZEU PENTRU CA NU A IGNORAT NICIODATA PE CEI AMARITI YOLANDA

  3. APROPO CE SE MAI AUDE DE ACEASTA FAMILIE CA NU MAI STIU NIMIC DE EI DE VREO 8 ANI YOLY

  4. banu claudiu a zis:

    e cel mai tare florin camara al cunosc personal si pot sa zic ca ca el se naste unu la un secol e tare ami place stilul lui si ai ofer multa bafta an continuare sa o tina tot asa

Adauga un comentariu

*