Britney Spears, audiată timp de două ore de avocatul fostului soţ

britney.jpgProblemele par să nu se mai sfârşească pentru Britney Spears. Este în plin proces pentru stabilirea custodiei celor doi copii ai ei, cu fostul soţ, Kevin Federline, luptă contra căderilor psihice şi, în plus, nici la capitolul dragoste nu stă foarte bine. La sfârşitul săptămânii trecute, vedeta „i-a dat papucii” fotografului Adnan Ghalib, mărturisindu-le amicilor că s-a simţit folosită şi umilită.

Acum însă diva pop a trebuit să se prezinte la confruntarea cu avocatul lui Kevin Federline, Mark Vincent Kaplan. Până acum, Britney a tot evitat audierea, invocând probleme de sănătate.

Cântăreaţa şi-a luat însă inima în dinţi şi a petrecut mai bine de două ore în biroul reprezentantului legal al lui Kevin Federline, din Los Angeles, în cursul zilei de luni, pentru a depune mărturie în bătălia pentru obţinera custodiei celor doi copii.

La 10.40 a.m. ora locală, Spears, în vârstă de 26 de ani, purtând o bluză albastră şi blugi, şi-a oprit Mercedesul-Benz SL65, de culoare albă, în faţa biroului lui Kaplan, însoţită de prietenul ei, Sam Lutfi. Amândoi erau foarte serioşi. Interpreta a fost văzută părăsind locaţia la ora 1.20 p.m.

Prinţesa pop a lipsit la numeroase întâlniri. Ea se aştepta să fie supusă unui interogatoriu dur, cu privire la abuzul de droguri şi băutură, lipsa ei de interes privind ordinele judecătoreşti şi alte probleme care îi puneau la îndoială abilităţile de părinte.

Avocatul lui Federline s-a folosit de probe în depoziţiile sale, încercând să convingă Curtea că fostului soţ al lui Britney Spears ar trebui să îi rămână custodia totală a copiilor. Un alt termen în procesul dintre cei doi foşti soţi este fixat pentru luna aprilie. „Kevin nu îşi doreşte nimic altceva decât să fie poata fi un părinte pentru copiii lui, cu sprijinul mamei lor. Dar cea mai importantă solicitare pentru micuţi este ca ei să fie în siguranţă, educaţi şi crescuţi în cel mai adecvat mediu”, a declarat reprezentantul fostului dansator.

Pe 3 ianuarie, Spears a depus mărturie doar 14 minute, după ce a întârziat o oră şi jumătate. Săptâmâna trecută, cânăreaţa a pierdut toate drepturile de a-şi vizita fiii, Preston, de doi ani, şi Jayden, un an, după ce a venit pentru o audiere, dar a plecat fără ca măcar să fi intrat în tribunal.

Adauga un comentariu

*