Primarul Bacaului, intre fluieraturi si huiduieli

stava.jpgPrimarul Romeo Stavarache n-a scapat prilejul de a-si face campanie electorala si in noaptea dintre ani. Pe scena din centrul orasului, incadrat de prefectul Gabriel Berca si viceprimarul Constantin Scripat, primarul „Romica-promite-tot” a incercat sa-si difuzeze un nou discurs electoral, brodat cu realizari care nu s-au infaptuit inca si cu proiecte care, pentru a fi realizate, ar avea nevoie de lampa fermecata a lui Aladin.

Ba a mai venit si cu statistici, unele scoase din burta, ca sa dovedeasca auditoriului cat de benefica a fost pentru bacauani guvernarea democrato-liberala.

Cei prezenti, nerabdatori sa vina clipa dintre ani, pentru a desface sticlele de sampanie aduse de acasa, l-au bruiat cum au putut, fie actionand pocnitorile si sistemele de artificii, fie cu fluieraturi si huiduieli generos revarsate din toate colturile, fie cu ropote asurzitoare de aplauze, pornite dupa indemnul lui Pastorel Teodoreanu: „Aplauzele tale fac sala rasune/ E singura metoda sa nu aud ce spune”.

Auditoriul a obtinut astfel ce-a vrut: a redus la maximum verva electorala a primarului. Vazand reactia celor din piata, primarul, prefectul si viceprimarul s-au facut nevazuti, lasandu-le celor prezenti placerea de a face ceea ce le placea mai mult: sa ciocneasca sticlele de sampanie si sa-si ureze un an nou fericit, un an cu ochii larg deschisi, pentru a nu mai fi aburiti de promisiuni electorale subtirele, ca acelea tocmai rostite de primarul Romeo Stavarache.

Al. STOLIAN

Comentarii

  1. A SEMANAT VANT (NU AIERE JOS) SI CULEGE
    FURTUNA . A VRUT SA FIE CULT DAR CANTA LA TZAMBAL SI PUNE SI BATISTA.BAI EDILULE
    PRUNCII AIA PE CARE DOREAI SA-I PACALESTI
    ISI BAGA PICIORUL IN INTENTIILE TALE, AIA
    VOR SCOALA ,VOR MANCARE,VOR SANATATE CA AU
    INCEPUT SA PRICEAPA CA NUMAI CU TENDINTA
    LA MAZICA RANESTE LA ITALIENI SI SPANIOLI.
    I G N O R A N T U L E!!!!!

Adauga un comentariu

*