Britney Spears, cu poliţia la uşă şi transportată la spital

Viaţa interpretei „Toxic” s-a transformat într-o adevărată dramă. Poliţia a ajuns la uşa cântăreţei Britney Spears ca urmare a ceea ce oamenii legii au numit „dispută în procesul de custodie”. Motivul a fost refuzul divei de a-i da bodyguardului lui Federine cei doi băieţi pe care îi are împreună cu rapperul. Diva se afla sub influenţa unei „substanţe necunoscute” şi a fost transportată de urgenţă la un spital. Potrivit unor surse, la reşedinţa divei s-a instalat panica, după ce s-a declanşat alarma de incendiu. Până la urmă, situaţia s-a liniştit. Copiii au ajuns la tatăl lor.

De altfel, anul a început cum nu se putea mai rău pentru fosta Prinţesă Pop, Britney Spears. Veştii că avocaţii săi o părăsesc i s-a adăugat întâlnirea cu reprezentantul legal al fostului ei soţ, Kevin Federline. În sfârşit, cântăreaţa „Toxic” şi Mark Vincent Kaplan, avocatul rapperului în devenire, s-au întâlnit faţă în faţă.

Îmbrăcată într-o rochie roz şi purtând tocuri, Britney, mamă a doi copii, a ajuns, după mai multe încercări eşuate, să răspundă întrebărilor indiscrete formulate de reprezentantul lui Federline. Întâlnirea nu a decurs însă aşa cum poate Kaplan s-ar fi aşteptat. Ca o divă care se respectă, Brit a întârziat 90 de minute şi nu a stat în faţa avocatului mai mult de un sfert de oră. Întrebată dacă avocatul fostului ei soţ s-a purtat frumos cu ea, cântăreaţa a răspuns sec: „Nu”. Aceasta a fost singura ei declaraţie legată de întâlnirea cu Mark Vincent Kaplan. Nici avocatul nu a aruncat însă în stânga şi dreapta cu informaţii despre marele interogatoriu. „Aş fi preferat ca întâlnirea să dureze mai mult”, a comentat acesta.

Se presupune că Spears a fost obligată să dea informaţii despre consumul de droguri şi alcool, despre abilităţile sale de mamă. Întrebat dacă a reuşit să obţină ceea ce căuta, Kaplan a replicat: „În doar 14 minute?”. Înzestrat cu un suflet nobil, avocatul a ţinut să precizeze că nu s-a hotărât încă dacă va cere ca Britney să fie sancţionată pentru întârziere. A adăugat însă că o a doua întâlnire a fost stabilită.

Recent, echipa de avocaţi care a reprezentat-o până în momentul de faţă în procesul de custodie şi-a anunţat „demisia”. O decizie finală va fi luată pe data de 4 februarie. Până atunci, diva va fi susţinută de firma de avocatură Trope & Trope. antena3

Adauga un comentariu

*