Magia Craciunului la Centrul Daniel

serbare-daniel.jpgZi geroasa de iarna, copii cu bujori la obrajori, larma, agitatie, nerabdare, entusziasm si bucurie, neliniste si teama, ca poate, Mos Craciun nu va deschide si usa casutei ce poarta numele „Centrul Daniel”, sau ca ei nu au fost suficient de cuminti pentru a primi cadouri de Craciun, parinti care se bucura de clipele magice ale Craciunului si de bradul impodobit, copii care repeta in gand micul moment ce l-au pregatit pentru a-l spune invitatului special al zilei.

Aceasta era atmosfera care a cuprins toata suflarea existenta in Centrul „Daniel” in Ajunul Craciunului, unitate care a organizat actiunea „Magia Craciunului”. A fost organizata o expozitie cu lucrari specifice sarbatorilor de iarna si un spectacol artistic unde au fost reinviate traditiile si obiceiurile acestei sarbatori.

Spectacolul a fost sustinut de un grup de copii de la Scoala din comuna Luizi Calugara, indrumat de invatatoarea E. Mares, copii de la Casa „Pistruiatul”, bunicii de la Centrul de zi „Dr. Stefan Ciobanu”, precum si un grup de voluntari din cadrul Fundatiei de Sprijin Comunitar, beneficiari ai Centrului „Daniel”.

Foarte multi sponsori au oferit copiilor pachete cu dulciuri si jucarii, printre acestia numarandu-se, in primul rand, vechii si bunii prieteni de la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta „Mr. Constantin Ene” Bacau, Service Auto Sky, Sindicatul Silvicultorilor, SC Leasing Grup SRL, SC Marcib Com SRL si SC Rovimed.
Dan MINDIRIGIU

Adauga un comentariu

*