Hotelurile din Poiana Braşov, pline până la sfârşitul lunii ianuarie

Aproape toate camerele hotelurilor din staţiunea Poiana Braşov sunt rezervate până la sfârşitul lunii ianuarie 2008, informează corespondentul ROMPRES.

Începând din 28 decembrie, turiştii care au cumpărat pachete de servicii pentru petrecerea Revelionului 2008 vor sosi în staţiune şi vor mai pleca pe 2 şi 3 ianuarie.

Potrivit reprezentanţilor agenţiilor de turism ale hotelurilor Piatra Mare (patru stele), Alpin (trei stele) şi Ana Hotels (patru stele), începând din 4 ianuarie, la Poiana Braşov vor sosi turişti din Rusia, Ucraina şi Republica Moldova, care sărbătoresc Crăciunul şi Revelionul pe stil vechi, apoi grupuri de turişti străini, care vin să schieze în staţiune.

‘Pentru un turist care doreÅŸte să vină la schiat la sfârÅŸit de săptămână cu greu se va găsi un loc de cazare în luna ianuarie. La ‘Piatra Mare’ toate locurile sunt rezervate până la sfârÅŸitul lunii ianuarie’, a declarat, joi, pentru ROMPRES, recepÅ£ionerul hotelului.

O cameră cu două locuri costă, la Hotelul Piatra Mare, 468 de lei, în preţ fiind inclus micul dejun şi accesul la piscină, în timp ce tariful pentru una single este de 310 lei pe noapte.

La Ana Hotels, o cameră dublă costă 399 de lei, în timp ce una single 350 de lei, cu mic dejun inclus.

Preţuri ceva mai mici sunt la Hotelul Alpin, unde o cameră cu două locuri costă 95 de euro, cu mic dejun inclus. Preţurile rămân valabile şi în luna ianuarie, operându-se mici reduceri în cazul grupurilor de turişti.

În ceea ce priveşte pachetele de servicii pentru Revelionul 2008, preţul acestora a variat între 900 de euro şi peste 2.000 de euro, în funcţie de numărul nopţilor de cazare incluse, a serviciilor oferite şi a gradului de confort. Cu toate acestea, camerele au fost rezervate încă de la sfârşitul lunii septembrie.

Pe lângă schi, turiştii care vin în Poiana Braşov la acest sfârşit de an se pot plimba cu ATV-ul sau cu maşinuţa Bughi, contra sumei de 100 de lei pe oră, ori se pot da cu parapanta, la acelaşi preţ.

Poliţiştii de la Poliţia Rutieră fac apel la conducătorii auto ce se deplasează spre staţiunile montane pentru petrecerea Revelionului să folosească şi DN 1A Ploieşti-Cheia-Săcele-Braşov, iar cei care vin dinspre Bran să urce în Poiana Braşov şi pe DN 1E Răşnov- Poiana Braşov, pentru a se evita aglomeraţia în trafic. ROMPRES

Adauga un comentariu

*