Costelus Casuneanu, cuplat cu o specialista in relatii clandestine

Ziarul Cancan sustine in editia sa electronica ca fiul miliardarului miliardarului bacauan Costel Casuneanu este un tanar pe care orice femeie si-l doreste alaturi. Exceptie nu face nicio anume Loreta, cunoscuta mai mult in randul barbatilor cu multi bani. Intre cei doi s-a infiripat o poveste care este inca la inceput de drum. Primele semne au aparut in toamna, cand tanara a ramas fara iubit. In cautare de partener, ea si-a adus aminte de Costelus, pe care il mai intalnise cu diverse ocazii in urma. Avusese sansa sa flirteze cu el, dar nimic mai mult. Atunci, fiul miliardarului nu s-a lasat impresionat de farmecele Loretei si si-a vazut mai departe de treaba. Dar domnisoara nu s-a lasat cu una cu doua. Ramasa fara preocupare si in cautarea unei provocari, ea a facut rost de numarul de telefon al lui Costelus si a reluat cucerirea acestuia de unde o lasase. De data aceasta, juniorul familiei Casuneanu nu a mai opus rezistenta si a cedat. A scos-o la restaurant si asa a inceput o relatie cu domnisoara.
Una din intalnirile celor doi a fost surprinsa de paparazzii Ciao!. Costelus si Loreta au fost fotografiati la iesirea din restaurantul Mandragora, un local foarte scump, din zona Pietei Romane. Curios, tanarul tinea in mana poseta ei.
La vederea bliturilor, „fabulosul Costelus” s-a speriat si a impins-o pe Loreta inapoi, in curtea restaurantului. Dupa aceea, el si-a certat garda de corp pentru ca nu a reactionat. Costelus ar fi vrut, probabil, ca bodyguardul sa sara pe fotoreporteri si sa le smulga aparatele din maini. Nedorind niciun fel de publicitate, iubita a ramas in urma si a iesit pe usa din spate, dupa ce a plecat toata lumea. Motivul pentru care se ascunde este stiut numai de ea. Oricum, Loreta este experta in relatii clandestine. Timp de cativa ani, ea a fost amanta unui barbat instarit si apoi a lui Amiran, unul dintre proprietarii cazinoului din hotelul Marriott si fostul iubit al Simonei Patruleasa. In noul numar al revistei Ciao! gasiti multe amanunte despre viata oarecum agitata a Loretei.

foto in cancan

Adauga un comentariu

*