La bradul Consiliului Judetean, via Marasesti

consiliu-jud.jpgO stare de sucareala hilara l-a virusat miercuri pe consilierul PDL Petrica Mihaila, spre finele sedintei ordinare a Consiliului Judetean Bacau. Tocmai se dezbatea, la capitolul Diverse, o problema ridicata de cunoscutul medic bacauan Mihai Ichim (evacuarea Serviciului de recuperare medicala din sediul Casei Judetene a Asigurarilor de Sanatate), când consilierul Petrica Mihaila s-a burzuluit brusc impotriva … bradului de Craciun din fata sediului Consiliului Judetean, brad care, cel putin deocamdata, nu are nevoie de recuperare medicala.

Sucareala pedelistului n-a pornit, cum ati putea crede, de la diferenta de inaltime dintre bradul Consiliului Judetean si deja faimosul brad instalat mai de multisor in Piata Unirii din Capitala, ci de la combinatia de culori, alb-rosu, din ornamentele bradului bacauan: „Pai, daca tot l-ati ornat in culorile PSD, de ce nu-l mutati in fata sediului PSD?” s-a burzuluit Petrica Mihaila.

Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean, a replicat sarcastic: „Domnule Mihaila, nu-i trist doar faptul ca sariti de la o problema la alta, si mai trist e faptul ca dumeneavoastra chiar credeti in ce spuneti. Dar vreau sa a informez ca noua stema a judetuluii Bacau va avea culorile alb-rosu, si asta n-am stabilit-o eu, ci o comisie de specialisti in heraldica, din Capitala.

Si mai trebuie sa stiti ca de secole, nu de ieri de azi, Craciunul este rosu. Si Mos Craciun e rosu, daca inca n-ati aflat pâna acum, intrebati copiii! ” Astfel pus la punct, Petrica Mihaila s-a intors … la Marasesti, adica „la cestiune”. (St.O.)

Adauga un comentariu

*