Fotbal: Dublă pentru Adrian Mutu

AC Fiorentina a reuşit scorul etapei în Italia, 5-1 cu Cagliari, şi echipa lui Adrian Mutu s-a apropiat la un singur punct de Udinese, ocupanta locului patru.

Fiorentina a început mai greu disputa cu Cagliari şi oaspeţii au reuşit să ducă scorul de 1-1 până spre finalul primei reprize, însă dublele lui Mutu şi Santana au asigurat o victorie confortabilă Fiorentinei.

Mutu a punctat în ultimele minute ale primei reprize pentru 2-1, cu o superbă lovitură de cap din apropiere, şi pentru 3-1, din penalty, iar atacantul român a fost înlocuit cu Osvaldo în minutul 80, în aplauzele publicului.

Internazionale Milano, cu Cristian Chivu integralist şi unul dintre numeroşii jucători avertizaţi cu cartonaşe galbene, a câştigat cu 2-1 derbiul cu AC Milan şi continuă să se menţină fără probleme în fruntea clasamentului din Serie A.

Siena, cu Paul Codrea integralist, a cedat cu 0-2 pe terenul lui Juventus Torino, golurile gazdelor fiind marcate de Salihamidzic ÅŸi Trezeguet.

În celelalte partide disputate duminică în Italia, Livorno şi Atalanta au încheiat la egalitate, 1-1, Napoli şi Torino au încheiat la egalitate, 1-1, Palermo şi Lazio Roma au încheiat la egalitate, 2-2, după ce gazdele conduceau cu 2-0 după o oră de joc, Reggina a trecut cu 3-1 de Catania, iar Udinese şi Empoli au încheiat la egalitate, 2-2, după ce gazdele au condus cu 1-0 şi 2-1, iar oaspeţii au egalat de fiecare dată, Marzoratti marcând în ultimele secunde golul de 2-2.

Adauga un comentariu

*