Grija mare la imbucaturi…

Cinci zile. “Numai atât” a durat deszapezirea celor câteva sute metri de trotuar de pe podul spre Margineni. Actiune concertata a administratiei locale la care au contribuit, zilnic, câte vreo douazeci de salariati ai municipalitatii. Exemplu elocvent pentru felul in care a fost scos Bacaul de sub nameti. Prin zona, la doua zile dupa anuntarea rezilierii unor contracte cu doua firme “puturoase”, una dintre acestea cara bine-mersi zapada statuta de aproape o saptamâna.

O minciunica, veti fi spus. Una mica intre alte zeci, sute sau poate mii. Chiar zeci de mii, echivalentul voturilor primite in 2004.

Sarbatorile sa le fie de bine celor care administreaza astazi urbea. Le-o doresc din suflet. Sa se bucure, sa manânce, sa ciocneasca si cupe cu sampanie. Pentru multi, ultimile din postura functiilor actuale. Gând la care, cu siguranta, imbucaturile le vor luneca anevoios.

Grija mare, mestecati bine sa nu va-necati! Prin 2008, pe vremea asta, votul bacauanilor va fi curatit multe uscaturi.

CR|CIUN FERICIT SI LA MULTI ANI cititorilor Observatorului si tuturor bacauanilor! Cu totii, mai vigilenti si mai inteligenti decât ii cred edilii. Fericire, bucurii, noroc. Si sanatate, ca-i mai buna intre toate!

Dorian POCOVNICU

Adauga un comentariu

*