Concert caritabil “Flori de iarnã” la “Ateneu”

In data de 22 decembrie, la ora 16.30, Sala “Ateneu” va fi gazda concertului caritabil “Flori de iarnã” initiat si organizat de Lions Club Bacãu „Moldova”.

Spectacolul beneficiazã de prezenta a douã mari nume ale scenei românesti, soprana Daniela Vlãdescu si saxofonistul Adrian Petrescu. Filarmonica “Mihail Jora” va evolua sub bagheta maestrului Ovidiu Bãlan. Desi “Flori de iarnã” se aflã la prima editie, presedintele Lions Club Bacãu „Moldova” Ionel Lupu (foto) si-a exprimat speranta ca evenimentul sã se bucure de succes si sã devinã o traditie.

“Banii obtinuti in urma vânzãrii biletelor si sumele strânse pe baza invitatiilor de caritate vor directionati, ca o bucurie de sãrbãtori, cãtre copii defavorizati care au nevoie de bani. Pânã acum s-au vândut deja, in trei zile, cam un sfert din bilete, sperãm cã sala va fi plinã. Concertul se bucurã de participarea extraordinarã a celor doi mari artisti care vor cânta si impreunã si separat, totodatã Filarmonica “Mihail Jora” va avea programul ei in cadrul concertului”. La partea de organizare a evenimentului pun umãrul/sufletul si juniorii voluntari de la “Leo Club Moldova”, “parentat” de Clubul Lions. (Aida P.)

Adauga un comentariu

*