Ungureanu, validat de Parlament pentru ÅŸefia SIE

Mihai-Răzvan Ungureanu a fost validat miercuri de Parlament în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe, cu 295 voturi pentru şi 23 împotrivă, a anunţat senatorul PC Gavrilă Vasilescu. Votul a fost secret, pe bază de buletine.

România trebuie percepută pe plan extern „aÅŸa cum o cer exigenÅ£ele noastre” a subliniat, miercuri, Răzvan Mihai Ungureanu, după ce deputaÅ£ii ÅŸi senatorii au aprobat numirea sa în funcÅ£ia de director al SIE. „Cred în vocea puternică a României ÅŸi sunt convins că destinul nostru are nevoie de energie ÅŸi această energie trebuie manifestată în orice instituÅ£ie naÅ£ională”, a spus noul ÅŸef al SIE.

Întrebat ce are de gând să facă în noua funcţie, Ungureanu s-a arătat destul de reticent precizând că are nevoie de un răgaz pentru a evalua corect situaţia existentă în Serviciu.

„DaÅ£i-mi timp să văd exact despre ce este vorba ca să ÅŸtim care este momentul de la care pornim”, a spus Ungureanu care a adăugat că „aÅŸa cum România merge spre bine ÅŸi instituÅ£iile statului trebuie să meargă către mai bine” .

Adauga un comentariu

*