Trupul neînsufleţit al lui Dan Iosif va fi depus joi la Senat

Trupul neînsufleÅ£it al deputatului Dan Iosif va fi depus la Palatul Parlamentului, intrarea din 13 Septembrie (A1 – Senat), iar cei care doresc să-ÅŸi ia un ultim rămas bun o vor putea face joi, începând cu ora 11,00, potrivit unui comunicat remis, miercuri, de DirecÅ£ia pentru relaÅ£ii publice a Camerei DeputaÅ£ilor.

Cu toate acestea, secretarul Camerei Ioan Munteanu afirma miercuri, la finalul Biroului Permanent, că nu s-a găsit o soluţie de repatriere a trupului lui Dan Iosif.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor nu a găsit, deocamdată, o soluţie de aducere a trupului neînsufleţit al deputatului Dan Iosif din Siberia, unde a decedat, în România, a declarat, miercuri, la finalul şedinţei, secretarul Camerei Ioan Munteanu.

‘Trupul este undeva în Siberia. Costurile sunt foarte ridicate. Se încearcă acum o soluÅ£ie pe care să o realizăm prin ministerul Apărării NaÅ£ionale. O firmă din Siberia ar fi dorit să facă asta, dar a cerut o sumă foarte mare. Nu ÅŸtiu când va fi adus pentru că încă nu s-a găsit soluÅ£ia cu ce poate fi adus’, a afirmat Ioan Munteanu.

Pe de altă parte, secretarul Camerei a precizat că Biroul Permanent a aprobat o solicitare a grupului parlamentar al PSD să accepte să întreprindă formalităţile necesare repatrierii trupului neînsufleţit al lui Dan Iosif în ţară, precum şi depunerea acestuia în incinta Palatului Parlamentului.

‘S-a aprobat acest lucru, urmează ca luni Secretariatul General să prezinte Biroului Permanent valoarea devizului estimativ, costurile acestor lucruri. Sigur că se va discuta ÅŸi despre dorinÅ£ele familiei’, a spus Munteanu. ROMPRES

Adauga un comentariu

*