Fara numar, fara numar pentru Daniela Biri

O sedinta de Consiliu Judetean extraordinara plina de surprize in care aberatiile de tot genul s-au tinut lant, dar in care alesii judeteni, cel putin unii dintre ei, au avut ocazia sa se dea “ordinar” in stamba. De la vorbe aruncate la voia intamplarii pana la declaratii demne de rasul curcilor nu a fost decat un singur pas.

Un pas facut cu mare dibacie de consilierul liberal Daniela Biri, omul venit din barca pur-conservatoare in cea sagetata de scandalul caltabosilor ministeriali. Pe sleau spus, Daniela Biri, de altfel ratacita din greseala pe lista consilierilor judeteni, a reusit un lucru impresionant care o poate arunca in analele istoriei drept omul pentru care manelele sunt exact acelasi lucru cu folk-ul sau colindele romanesti.

Si asta fiindca pentru Daniela Biri, Vali Vijelie se trage de sireturi cu Stefan Hrusca. Sau altfel spus, pentru consilierul judetean ingalbenit de atata politica, cant-autorul Stefan Hrusca, recunoscut pentru numeroasele slagare care au incantat mii de suflete de-a lungul anilor, este acelasi cu manelistul Vali Vijelie, omul care a aparut pe firmament ca urmare a foamei de muzica de doua parale care a cuprins natia romana. Si totul a pornit de la propunerea presedintelui Consiliului Judetean, Dragos Benea, de a- conferi titlul de cetatean de onoare celui care an de an incanta publicul bacauan cu colindele sale.

Nu este vorba de Vali Vijelie, ci de cel care a fost asemuit de Daniela Biri cu manelistul, in speta Stefan Hrusca. In dorinta de a-i da peste nas lui Benea, liberalul Biri a trantit-o. “Nu am nimic impotriva acestei initiative, dar daca tot este sa facem cetateni de onoare pe banda rulanta, eu zic ca il putem nominaliza si pe Vali Vijelie”, a spus nonsalanta Daniela Biri, aceasta adevarata “Carmen Serban” a Consiliului Judetean Bacau in singura sa luare de cuvant din sedinta cu pricina.

Comentarii

  1. … si asta nu-i nimic… gradina (din pacate) e mai mare!

  2. E o vulgara,sta mereu cu „p…” in gura, injura la intrecere cu barbatii si este absurda cu angajatii.

  3. este o mare jigodie

Adauga un comentariu

*