Maşină de pompieri atacată de romi

O maşină de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Râmnicu-Sărat a fost atacată cu pietre de mai mulţi romi din localitatea vrânceană Cornetu, informează corespondentul ROMPRES.

În Cornetu, comuna Slobozia Bradului, a izbucnit, sâmbătă seara, un incendiu la o casă aflată în construcţie, pentru stingerea acestuia fiind solicitaţi pompierii militari de la Râmnicu Sărat, aflaţi mai aproape de localitate decât cei din Focşani.

”Din primele cercetări reiese că mai mulÅ£i săteni s-au adunat să vadă ce se întâmplă. Ei au fost nemulÅ£umiÅ£i de faptul că autospeciala a ajuns mai greu la locul producerii evenimentului ÅŸi au aruncat cu pietre în maÅŸină’, a declarat, pentru ROMPRES, comisarul Mariana Apostol, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de PoliÅ£ie JudeÅ£ean Vrancea.

Primarul comunei Slobozia Bradului, unde majoritari sunt locuitorii romi, susţine că nu ştie de incident.

‘Nu am fost în localitate ÅŸi nu ÅŸtiu ce s-a întâmplat. AÅŸtept un raport de la ÅŸeful de post’, a spus primarul Valerică Zamfirescu.

Incendiul la locuinţa aflată în construcţie a izbucnit, cel mai probabil, de la o ţigară lăsată aprinsă şi de la care au luat foc furajele depozitate în incinta casei.

Pagubele produse de incendiu au fost estimate de pompieri la aproximativ 8.000 lei. În urma atacării autospecialei, geamul lateral dreapta a fost spart.ROMPRES

Adauga un comentariu

*