Romtelecom – Business Class

romtelecom.jpgRomtelecom aduce instrumentele corporatiilor din intreaga lume la indemana tuturor companiilor romanesti, mici, medii si mari. De la voce la date si dincolo de ele, la managementul comunicatiilor si al intreprinderii: acesta este drumul pe care Romtelecom il propune clientilor, prin programul Business Class. Este de fapt un turneu de conferinte care va strabate in urmatoarele luni principalele orase ale Romaniei.

Prima editie a seminarului a avut loc la Bacau, in data de 27 noiembrie.

Pe parcursul unei zile de intalniri cu potentialii clienti, a fost prezentata oferta de servicii integrate a Romtelecom si a partenerilor sai: Alcatel-Lucent, Cisco, Cosmote, IBM, Microsoft, Oracle, Tadiran Telecom.

Aplicatiile bazate pe reteaua Romtelecom variaza de la telefonie IP, Internet, hosting si pana la soft-uri profesionale de management al relatiei cu clientii sau al resurselor. “Romtelecom a devenit in numai cativa ani un operator complex de telecom, care ofera o serie completa de servicii de comunicatii.

Exploatam si dezvoltam reteaua in feluri de neimaginat pana mai ieri. insa de fiecare data cand investim ne gandim la client: in ce fel il va ajuta asta? Care sunt nevoile pe care le putem satisface? Stim ce ii intereseaza pe clientii nostri: comunicatiile trebuie st fie o solutie la cheie, la un pret avantajos, pentru ca managerii st se poatt concentra pe dezvoltarea afacerii pe care o conduc,” spune George Makowski, Director Executiv Comercial, Segment Business.

Romtelecom Business Class propune companiilor mai mici sau mai mari solutii de comunicatii flexibile: de la servicii exclusiv de voce, la internet, iar pe masura ce firma evolueaza, aceasta poate beneficia de aplicatii sofisticate, care folosesc reteaua deja existenta pentru a tine legatura cu clientii si cu piata, dar si pentru a aduce managerilor instrumente de analiza a propriilor afaceri. intre serviciile de business ale Romtelecom se numara acum ADSL, iP Fix, VPN, Cyberhost. Costurile convorbirilor de la fix la mobil in reteaua Cosmote, pot fi reduse cu mai mult de 25%, in functie de traficul generat.

Alcatel participa cu echipamente care fac posibila, de exemplu, oferta de comunicatii de afaceri Corporate Mobility Manager. Aceeasi companie a prezentat o varietate de echipamente de birou, intre care modemuri ADSL de ultima generatie. Cisco aduce solutia Unified Communications, pentru comunicatii de tip Internet Protocol. IBM aduce conceptul de Blade Center, o structura de servere care se poate extinde in siguranta odata cu dezvoltarea afacerii.

Microsoft si Romtelecom vor prezenta avantajele unui sistem de mesagerie Microsoft’s Exchange business-class, care integreaza nu doar o functie de email, ci asigura servicii precum calendare partajate ale angajatilor, liste de discutii sau videoconferinta.

Oracle vine cu o solutie de gestiune a relatiilor cu clientii (CRM) adaptata cerintelor de crestere ale companiilor romanesti. impreuna cu IBM, aceeasi companie va demonstra eficacitatea solutiilor sale de planificare a resurselor companiei (ERP). Tadiran propune sistemul IPX Office, care integreaza toate caile de comunicatii ale unei companii, de la servicii de voce pana la retele LAN.
www.observatordebacau.ro

Adauga un comentariu

*