PSD Bacau – victorios la alegerile europarlamentare

psd-bacau.jpg„Se confirma: avem cea mai buna echipa!”, asa a inceput presedintele executiv al organizatiei Partidului Social Democrat Bacau, deputatul Gabriel Vlase, conferinta de presa de a doua zi dupa alegerile pentru Parlamentul European.

Victoria PSD in judetul Bacau (29,69 la suta din voturi) nu a fost considerata surprinzatoare de presedintele executiv al PSD din mai multe motive.

In primul rand, datorita valorii echipei social-democrate (Dragos Benea, Dorian Pocovnicu, Ionel Floroiu si Dumitru Braneanu fiind cei care au venit si ei in fata presei), echipa careia Gabriel Vlase i-a multumit pentru efort si colaborare, ca si tuturor bacauanilor, indiferent daca au votat sau nu cu partidul sau.

Al doilea motiv al succesului PSD este forta data de structurile puternice din teritoriu, structuri care s-au mobilizat si de aceasta data foarte bine. Singura suparare a liderului PSD a fost starea de spirit a electoratului, „dezamagit si bulversat de permanentele scandaluri din ultimii trei ani, dar si de lipsa de coerenta si de perspectiva a actualilor conducatori ai tarii, din cele doua palate: Cotroceni si Victoria.”

Gabriel Vlase considera succesul la europarlamentare un semnal foarte bun pentru viitoarele confruntari electorale, dar si o baza solida pentru urmatoarele succese ale partidului sau.

Adauga un comentariu

*