Liga I: Victorie Dinamo, Unirea Urziceni cedează surprinzător

În primele două meciuri disputate sâmbătă în Liga I, Dinamo a învins cu 3-1 pe UTA Arad, iar Unirea Urziceni a capotat surprinzător acasă, 0-2 cu Dacia Mioveni.

La primul meci cu Cornel Ţălnar pe banca tehnică, Dinamo a zburdat pe teren şi s-a impus fără probleme, Florin Bratu fiind eroul meciului.

Dinamoviştii au deschis scorul prin Adrian Cristea înainte de pauză şi au mai puncat de două ori în prima parte a reprizei a doua, prin Bratu, în timp ce UTA, departe de forma arătată în disputa cu Rapid, a marcat golul de onoare prin Drida în prelungiri.

Dinamo profită astfel atât de pasul greşit al Stelei, 1-1 la Gloria Buzău, cât şi de cel al Unirii Urziceni, formaţie care a pierdut cu 0-2 meciul cu Dacia Mioveni de acasă.

Unirea a ratat o mare ocazie prin Dănălache în primele minute, iar Dacia Mioveni a deschis scorul la jumătatea primei reprize prin Cristi Bratu.

A urmat un joc încâlcit, specialitatea casei pentru Sorin Cârţu, şi în minutul 78, Daniel Costescu a închis jocul marcând pentru 0-2 cu o reluare din apropiere.

Adauga un comentariu

*