Fotbal: Stuttgart a pierdut din nou

VFB Stuttgart, campioana en-titre a Germaniei, a suferit o nouă înfrângere, 1-2 acasă cu Borussia Dortmund, după două rezultate pozitive.

Stuttgart, cu Marica integralist, a revenit de la 0-1, gol Valdez, şi a egalat prin Fernando Meira, dar, pe final, a primit lovitura de graţie din partea lui Mladen Petric.

Energie Cottbus, fără Ovidiu Burcă, a trecut cu 2-0 de Karlsruhe SC, goluri marcate de Stanislav Angelov şi Dimităr Rangelov în partea a doua a disputei.

VFL Wolfsburg, cu Vlad Munteanu în teren în prima repriză şi Sergiu Radu doar în ultimele şase minute, a avut 1-0 şi 2-1 cu Eintracht Frankfurt, însă oaspeţii au revenit de fiecare dată şi au reuşit să egaleze.

Pentru Wolfsburg au punctat Gentner şi Dzeko, în timp ce pentru Eintracht Frankfurt, formaţie la care Albert Streit nu a evoluat, au marcat Mahdavikia şi Michael Fink.

Werder Bremen a deschis scorul încă din minutul 15 al derbiului cu Hamburg SV, gol Sanogo, însă oaspeţii au reuşit să egaleze prin Van Der Vaart în minutul 60.

Bucuria celor de la Hamburg a durat numai trei minute căci Pasanen a marcat ceea ce avea să fie golul victoriei pentru Werder Bremen.

ÃŽn celelalte meciuri din Bundesliga, Hannover s-a impus cu 3-0 la Hansa Rostock, goluri Fahrenhorst, Hanke ÅŸi Stajner, Schalke 04 a trecut cu 1-0 de VFL Bochum, gol Bordon, iar Bayer Leverkusen s-a impus cu 3-0 la Hertha Berlin, goluri Ramelow, Barnetta ÅŸi Barbarez.

Adauga un comentariu

*