Ambasadorul Austriei şi soţia, vânzători la Târgul de Crăciun

Ambasadorul Austriei la Bucureşti şi soţia acestuia vor inaugura în mod inedit, duminică, la Sibiu, Târgul de Crăciun, cei doi anunţând că vor vinde produse tradiţionale, câteva ore, la unul dintre standurile din Piaţa Mică, transmite corespondentul ROMPRES.

Banii obţinuţi din produsele vândute de ambasadorul Austriei şi soţia sa vor fi donaţi acţiunilor de caritate. La primul Târg de Crăciun, inaugurat pe 2 decembrie, la Sibiu, se vor comercializa decoraţiuni de Crăciun, obiecte religioase, tricotaje de iarnă, dulciuri, vin fiert şi specialităţi culinare.

Inaugurarea festivă a Târgului de Crăciun va avea loc la ora 18,30, când este programat un concert al naistului Gheorghe Zamfir.

Târgul de Crăciun va fi deschis până în 26 decembrie, iar în tot acest timp vor avea loc numeroase evenimente pentru vizitatori, accesul fiind gratuit. Pe durata târgului, la Sibiu vor concerta Ducu Bertzi, Veta Biriş şi Paula Seling.

Odată cu deschiderea Târgului de Crăciun, municipalitatea a decis să aprindă şi iluminatul de sărbători. În acest an, Capitala Culturală Europeană va fi iluminată de peste 20.000 de metri liniari de ghirlande luminoase şi aproape 2.000 de figurine. ROMPRES

Adauga un comentariu

*