Prefectura isi reface site-ul

Pentru a inlesni accesul la informatiile de maxim interes pentru bacauani, Institutia Prefectului Bacau considera prioritar site-ul ca un instrument modern si eficient de comunicare si relationare.

In acest sens, pana la sfarsitul lunii noiembrie, site-ul oficial al institutiei va fi modernizat dorinduse a fi mai prietenos si sa faciliteze accesul rapid la materiale de informare si de documentare utile si de actualitate.

„Pe langa informatiile de interes public obligatorii prin lege, vom incerca sa punem la dispozitia cetatenilor informatii cat mai relevante pentru acestia”, a declarat managerul public al Institutiei Prefectului Bacau, Alexandra Albut.

Persoanele interesate vor gasi noutati si formulare tipizate cu referire la eliberarea autorizatiilor de colectare a deseurilor, eliberarea permiselor de conducere, pasapoartelor si certificatelor de inmatriculare, apostilare, etc. De asemenea, vor fi prezentate si actualizate permanent oportunitatile de finantare, pentru implementarea proiectelor locale de dezvoltare.

Pentru eficientizarea procedurilor de solutionare a petitiilor, in vederea scurtarii timpului de raspuns, cetatenii vor avea posibilitatea sa se adreseze electronic, prin serviciul „petitie electronica”.

Accesul cetateanului la site-urile altor organizatii publice va fi asigurat de pe site-ul Institutiei Prefectului Bacau prin link-uri catre institutiile publice de interes teritorial si catre autoritatile administratiei publice locale.

Adauga un comentariu

*