Full contact intre directorii de scoli si primari

Pentru a ameliora comunicarea deficitara intre institutii, Inspectoratul Scolar Bacau va relua, de la 1 noiembrie, seria de intalnirile dintre directorii de scoli si primari.

Se vor lua in discutie problemele cu care se confrunta scolile, prioritatea fiind investitiile, reparatiile, necesitatile financiare, „starea scolilor in general”.

„Reluam intalnirile, intr-o formula asemanatoare cu cea de anul trecut, pentru a nu se mai acuza unii le altii de unele lucruri. Prima data vom pune in discutie investitiile si starea scolilor in general. Deja am fost in zona Onesti sa purtam discutii despre ce proiecte au, despre studii de fezabilitate etc. Voi merge in teritoriu sa vad la fata locului problemele, pentru ca e altfel decat din birou”.

Directorii de scoli considera initiativa nimerita, acuzandu-i pe primari ca „nu au nicio legatura cu scoala. Banii care au venit de la Guvern sunt pentru ei orice altceva decat bani de dat la scoli, i-au retinut pentru alegerile locale de la anul”, si-a varsat of-ul un manager de scoala din rural.

Aida PULPAN

Adauga un comentariu

*