Oradea: Procurorul-ziarist Alexandru Lele, implicat într-o bătaie în sediul unei instituţii de presă

Alexandru Lele, în prezent jurnalist al Gazetei de Oradea, şi omul de afaceri Radu Pentie, s-au bătut până la sânge în această după-amiază, în prezenţa ziariştilor, transmite corespondentul AMOS News.

lele-si-pentie-5.jpgProcurorul suspendat Lele susţine că bătaia a început din cauza lui Pentie, care l-ar fi împins în momentul în care s-au întâlnit pe culoarul unde îşi are sediul firma lui Radu Pentie şi Gazeta de Oradea.

„Am trecut pe lângă biroul lui ÅŸi l-am ignorat pentru că am auzit că e un personaj periculos, dar m-a împins ÅŸi am dat cu faÅ£a de o uşă, după care am căzut jos ÅŸi a tăbărât pe mine”, a declarat Lele.

Colegii procurorului-jurnalist au auzit tot scandalul ÅŸi au ieÅŸit să-i despartă pe cei doi. „Eram la redacÅ£ie, Lele a coborât ÅŸi am auzit scandal. O colegă ne-a strigat că se bat ÅŸi când am ajuns Lele era plin de sânge ÅŸi Pentie deasupra lui”, a declarat Daniel Meze, unul dintre jurnaliÅŸtii Gazetei.

Radu Pentie a povestit în schimb că tot scandalul a început din cauza lui Alexandru Lele, care a reacÅ£ionat foarte dur după ce omul de afaceri i-a spus că în Gazeta apar „numai prostii”.

„A început să mă înjure ÅŸi m-a lovit cu umbrela peste cap. Pe urmă m-a lovit cu pumnul ÅŸi eu am dat înapoi moment în care s-a dezechilibrat ÅŸi a căzut”, a povestit Pentie.

El a mai susţinut că a vrut să plece, însă Lele a continuat să-l lovească. În final l-ar fi mobilizat şi a chemat ajutoare.

Atât Alexandru Lele, cât şi Radu Pentie au fost la medicul legist şi sunt decişi să se dea reciproc în judecată.

Adauga un comentariu

*