Monica Columbeanu, sex in restaurant

Cancan anunta in editia sa electronica o stire de senzatie. Bacauanca Monica Gabor Columbeanu ar fi fost filmata intr-un restaurant in timp ce „presta oral” servicii sexuale lui Irinel Columbeanu. Publicatia promite ca va reveni cu imaginii si alte detalii in editia de miine.
Ieri s-a prezentat, la redactia ziarului Cancan, un tanar care ne-a spus ca are o inregistrare cu sotii Columbeanu in timpul unei partide de sex oral. Tanarul parea smecherit, misterios si avid de bani. Nu am discutat suma, era clar ca avea nevoie de multi euro. Fara sa vada macar un teanc de bani tanarul nu prea a vrut sa stea de vorba cu noi. A fost, insa, de acord sa ne arate inregistrarea. O avea pe un CD. A durat pana s-au pus la punct niste detalii tehnice. Noi eram curiosi sa vedem despre ce este vorba. El era suspicios. A deconectat computerul nostru de la retea, se tot uita pe pereti, pe sub birouri si pe sub scaune. Era nervos. Pana la urma am vazut filmul. Irinel sta in picioare, intr-un restaurant. Este imbracat intr-un puloveras in dungi. Monica in genunchi ii face sex oral. Se filmeaza prin gaura cheii. Foarte incet se aude o muzica pe fundal. Cei care filmeaza susotesc. Irinel priveste indiferent, undeva pe pereti. Monica da din cap. Parca mecanic, parca, cu afectiune. Nu se vede organul genital si nici fata ei foarte bine pentru ca in cadru era un pahar care obtura vizibilitatea. Dupa ce am privit-o atata timp la televizor si ne-am familiarizat cu gesturile ei, am inteles destul de repede ca in imagine este chiar Monica. Mai cu seama cand si, asa cum se gasea, in chinurile iubirii, intoarce capul si apare clar, din profil. Trec cateva minute. Ea continua, el are o privire descarcata de inteligenta care aluneca pe pereti. Mai trece timp. Columbeanu rezista, in ciuda eforturilor tandre, dar si disperate ale sotiei. Nu se intampla nimic care sa semene cu ce se vede in filme. Oboseste – el se si asaza pe un scaun. Ea se lasa si mai in jos. Trec sapte minute. Filmul se termina cu un succes discret pentru familie. Succesul nu se vede clar pe pelicula.
Tanarul misterios dorea 3.000 de euro, nici mai mult, nici mai putin. Fara sa primeasca acesti bani ne-a avertizat ca nu ne va spune nimic. Totusi, ca de obicei, reporterii CANCAN au descoperit toate elementele: unde a fost realizat filmul, cand anume si mai ales de catre cine. Incredibila poveste o puteti citi, insa, in ziarul de maine dar si pe www.cancan.ro.

Comentarii

 1. asta-i luata din CANCAN.dom..chiar atat de degradant nu cred ca este aceasta pereche de gugustiuci.

 2. ba da cautati pe youtube filmuletul
  e pe bune ,ircomoco

 3. vai si amar de capul lor

 4. de ce nu il gasesc pe youtube dami si mie un link ca cancan nu merge

 5. pe you tube l-au sters. varianata: www contrasens.com

 6. vai de capul lor asta le mai trebuia

 7. bravo lor ca sunt dezinhibati

 8. ce atita vilva sex-ul oral este la moda

 9. parca ar fi primi si ultimi care fac sex oral

 10. sunt 2 distrushi oamenii astia 2!mai e un filmuletz pe strong cu monica cand o ard 2 in padure…avea 12 ani

 11. ce dezinhibati omule… sper ca urmatoare lor dezinhibare sa aiba loc unde mananci tu de obicei.. ce draqu

 12. nu te mai socheaza nimic, in Romania se promoveaza incultura, non-valorile, din cauza asta n-o sa ajungem nicaieri!!!! rusine!!!!

 13. Ce reterdati mintal merga restaurant si mananca doar monica !!(tura viitoare poate ia ceva-n gura si Irinel) :))))))

 14. a fost felul intai sau desertul?

 15. sa dat drumu?

 16. pai ce pot sa spun despre monica si irinel fac ce vor si eu ias da un bottt de tote zilele numai cu gura in maciuca as tineo

 17. asta este la mos ai mai si trebe diversitate:))sa saturat sa o fak in ksa…

 18. face orice sa nu piarda luxul cu irinel

 19. la mintea si la creerul lor ce pretentii aveti? oare acesta nu se pedepseste conformlwegilor moralei?

 20. bai ce javra

 21. eu nu cred k e adevarata faza. la cat de cunoscuti sunt nu cred k ar face asa ceva in locuri publicce. nu sar risca..asta e la mintea prostului

 22. esti o perversa te tragi cu soferu tau iti bati joc de irinel

 23. e pe bune

Adauga un comentariu

*