Filmul horror ”Saw IV” ÅŸi-a măcelărit adversarii în lupta pentru boxoffice

Jigsaw, criminalul psihopat dar cu o inteligenţă ieÅŸită din comun care a asigurat prin fantezia sa de a ucide succesul seriei ‘Saw’ a murit în filmul ”Saw III”, însă spiritul său sadic a reuÅŸit să supravieÅ£uiască suficient pentru ca producătorii de la studiourile Lionsgate să-ÅŸi asigure succesul de boxoffice în chiar primele zile după lansare filmului ‘Saw IV’ ce a realizat încasări de 32,1 milioane de dolari, informează luni Associated Press recepÅ£ionată de Rompres.

Filmul ‘Saw IV’ a reuÅŸit astfel să se apropie de succesul obÅ£inut la lansare de ‘Saw III’ – 33,6 milioane de dolari, film lansat în urmă cu un an. De la succesul realizat în 2004 prin lansarea primului film din serie, studiourile Lionsgate au adoptat strategia de a lansa câte o nouă continuare în fiecare an, în luna octombrie.

‘Mă aÅŸtept ca anul viitor în luna octombrie să văd premiera filmului ‘Saw V’, iar peste doi ani să apară ÅŸi ‘Saw VI’, urmat de ‘Saw VII’ ÅŸi tot aÅŸa”, a comentat Paul Dergarabedian, preÅŸedintele companiei Media By Numbers care monitorizează boxoffice-ul nord-american. ”Aceste filme cu scenele lor sadice ÅŸi groteÅŸti reuÅŸesc să aibă un succes foarte mare la public. Nu ÅŸtiu ce ne spune acest succes despre societatea în care trăim, dar cu siguranţă este o reÅ£etă pentru boxoffice”, a mai adăugat el.

‘Saw IV’ prezintă o nouă serie de crime regizate de această dată de dincolo de moarte de către criminalul Jigsaw (Tobin Bell). La autopsie medicii legiÅŸti găsesc o casetă în măruntaiele lui Jigsaw. Mesajul înregistrat pe această casetă îi va conduce pe poliÅ£iÅŸti spre un alt labirint întortocheat de crime ÅŸi torturi.

Pe locul doi în topul încasărilor s-a plasat un film diametral opus de ”Saw”, comedia romantică ‘Dan in Real Life’ a studiourilor Disney în care joacă Steve Carell, Juliette Binoche ÅŸi Dane Cook. Acest film, a realizat încasări de 12,1 milioane de dolari.

Locul trei în topul boxoffice a fost ocupat la sfârÅŸitul săptămânii trecute de ’30 Days of Night’ cu 6,7 milioane de dolari, urmat de filmul ‘The Game Plan’ cu 6,3 milioane de dolari ÅŸi de comedia ‘Tyler Perry’s Why Did I Get Married?’ cu încasări de 5,7 milioane de dolari.ROMPRES

Adauga un comentariu

*