Liberalii in criza de imagine

Aflati in mare criza de popularitate, cauzata in primul rand de imaginea destul de sifonata a actualului Guvern, liberalii apeleaza la tot felul de subterfugii pentru a scapa de aceasta grea tinichea.

Ultima gaselnita a politicienilor aflati la putere a constat in aducerea in fata jurnalistilor bacauani a ministrului ÃŽntreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Profesiilor Liberale, Ovidiu Silaghi. Fara efect.

Aflat la Bacau pentru a participa la un seminar aproape inutil (cu tema „ÃŽntocmirea profilului de piata”), Ovidiu Silaghi a declarat ca afirmatiile potrivit carora tara noastra ar pierde în fiecare zi opt milioane de euro din cauze interne constituie „o mare minciuna”, izvorata din demagogie cu un evident interes politic.

„Este o minciuna ceea ce spun unii politicieni, ca Romania ar pierde opt milioane de euro pe zi. Romania nu a pierdut nici un euro si stam foarte bine cu negocierile. A ramas de clarificat doar capitolul „Agricultura”, care se va clarifica in aceasta luna, dupa care vom putea lansa toate fondurile structurale.”, a declarat Silaghi.

Totusi, ministru a admis ca “Agricultura” ramane ministerul problema a actualului Guvern. Subrezit din pricina scandalului “Palinca si caltabosul”, Silaghi recunoaste ca „agricultura este o problema”, însa în restul domeniilor, „partea romaneasca si-a facut bine lectiile, în conformitate cu prevederile Tratatului de aderare”, asa încat „Romania urmeaza la negocieri dupa Austria si înaintea unor tari cum sunt Germania sau Franta”.

De asemnea, ministrul Silaghi a aruncat sagetI veninoase in directia fostilor parteri de coalitie. „Ingrijorarea Partidului Democrat este gratuita si arata faptul ca nu sunt profesionisti, ci doar demagogi. Stiu si ei cum se acceseaza aceste fonduri si stiu ca nu am pierdut niciun euro. E doar demagogie”, a mai spus oficialul.

Cristian DUMITRU

Comentarii

  1. Nu inteleg de ce va mai chinuiti..La imaginea de clovni pe care v-ati creat-o, credibilitatea v-a ajuns la zero. Nu are sens!Ati dovedit ca nu puteti face nimic pt tara.Este clar ca dreapta nu mai are ce cauta la guvernare!Macar partidele de stanga au dat dovada de mai mult interes pentru nevoile si problemele oamenilor de rand.Stanga ar putea reprezenta o sansa pentru schimbarea de care tara noatra are nevoie

  2. Liberalii s-au compromis definitiv.N-au ce cauta la guvernare.Niste snapani care sub masca de aliati ai PD,si-au facut de cap.Au furat si au inselat sperantele alegatorilor.Cat timp vor fi in fruntea partidului oameni ca:Remes,Tariceanu,Orban,Antonescu,Hasoti si din umbra Patriciu,nu ne putem astepta la nimic bun si folositor tarii.Jos PNL,partid de oameni fara obraz ce sunt.

  3. IN ISTORIA NU ASA DE DEPARTATA PARTIDELE ISTORICE, LIBERAL SI TARANIST ,CU AJUTORUL ARMATEI AU TRAS IN TZARANI SI MUNCITORI….NU DORESC SA ZIC ALTCEVA DECAT CA ACUM II SUPUN
    PE ROMANI UNOR CHINURI ODIOASE IDENTICE CU ACTIUNILE LOR ISTORICE.

  4. DE TAXA AUTO NU SE LAUDA LIBERALI ????????…..

Adauga un comentariu

*