Provocãrile teatrale ale toamnei

Toamna capricioasã bãcãuanã vine cu o invitatie specialã pentru iubitorii de teatru. Ca sã capeti mai multã putere sã iubesti frigul, toamna&frunzele, poti sã iti incarci bateriile cu o searã specialã de teatru.

Duminicã seara, pe 28 octombrie, de la ora 18.00, publicul este invitat la sala “Bacovia”, pentru a viziona spectacolul “Romanul adolescentului miop” de Mircea Eliade, regia artisticã, Diana Iliescu. in distributie se vor regãsi actorii Dumitru Rusu, Bogdan Matei, Cristian Todicã, Valentin Braniste, Bogdan Buzdugan, Stefan Alexiu, Stefan Ionescu, Luiza Sarivan, Ion Goranda, Nela Zare, Viorel Baltag, Nina Ionescu, Anca Bucsã, Eliza Noemi Judeu, Sebastian Bãlan.

Si pentru cei mici

Tot duminicã, de la orele 11.00, la Sala “Bacovia”, toamna ii ispiteste pe cei mici, dar si pe cei mari, cu o surprinzã desprinsã din cãrtile de povesti.

Spectatorii de orice varstã, dar in special copiii, sunt invitati sã participe la momente deosebite, in compania unor indrãgite personaje din eterna poveste a lui Creangã, “Fata babei si fata mosneagului”.

Atmosfera de poveste va fi creatã special cu aceastã ocazie de actorii Marlene Duduman Ulmu, Liliana Isbandã, Eugen Ionescu, Sorina Moian, Marian Puiu Gheorghiu, Mihaela Popa. Regia artisticã iI apartine lui Valentin Dobrescu.
Aida PULPAN

Adauga un comentariu

*